GSC Haber Gaziantep FK Maçı İlk 11'imiz Açıklandı

Antep bu ligin en zayıf kadrosuna sahip takımlarından bence bu sene düşecektir..bahane bulmadan yenmemiz lazım.. bu ligde puan kaybı bu sene çok az olacak.puan kaybetme lüksümüz yok..
Buna hiç katılamadım. Antep'in gayet iyi kadrosu var eğer TD iyi oynatırsa hiç düşme ile uğraşmazlar. Orta sahası 4 büyükler dışında diğer orta sahalara bakıldığında en iyilerinden biri. Ndiaye-Bacuna- Kozlowski var. Hücum hattı da iyi düşme ile anılmaması lazım normalde hiç.

Uzun vadede bakınca kaleci sağbek sol stoper ve santrafor eksiklerimizle çıkacağımız bir maç.

Antep bu ligin en zayıf kadrosuna sahip takımlarından bence bu sene düşecektir..bahane bulmadan yenmemiz lazım.. bu ligde puan kaybı bu sene çok az olacak.puan kaybetme lüksümüz yok..
1754674920471.webp

Bu kadro düşmez dostum. İlk 10 içinde bi yerde bitirirler ligi. Bi santrafor alırlarsa ilk 8içi derim

Buna hiç katılamadım. Antep'in gayet iyi kadrosu var eğer TD iyi oynatırsa hiç düşme ile uğraşmazlar. Orta sahası 4 büyükler dışında diğer orta sahalara bakıldığında en iyilerinden biri. Ndiaye-Bacuna- Kozlowski var. Hücum hattı da iyi düşme ile anılmaması lazım normalde hiç.
Kadro değeri ve yedek klubesine bakıldığında net düşer..2 iyi adamla bu lig bitmez.ndiayeden bu sene hayır gelmez..

Bu maç Eren yerine Jakobs ile başlamak iyi olabilirmiş. Antep orta sahada teknik ve ileride hızlı oyuncularla çıkmış önde baskıda kapamadığımızda tehlike yaratabilirler.

Jacobs daha formda degilmiydi? Onun fidinda Allahdan kaan yok

Antep'in kadrosunda lig için Ndiaye, Bacuna, Kozlowski, Maxim, Lungoyi, Sorescu gibi 6 tane net iyi adam var.
Bu ligin en değersiz 5-6 takımından biri..maxim ve ndiaye yaşları belli..kozlowski daha 21 yaşında sadece..yedek klubesi yok gibi bir şey.. antep düşer transfer yapmazsa.sene sonu görüşürüz..

Bu ligin en değersiz 5-6 takımından biri..maxim ve ndiaye yaşları belli..kozlowski daha 21 yaşında sadece..yedek klubesi yok gibi bir şey.. antep düşer transfer yapmazsa.sene sonu görüşürüz..
Neye göre değersiz, Transfermarkt değerlerine bakıp değersiz demeye pek katılmıyorum. Görüşürüz sene sonu Antep TD yada para sorunu yaşamazsa düşmez.

Geri
Üst Alt