Gaziantep FK Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Yunus ne yaptı geçen maç oynuyor ilk 11 de?

Jelert hala ne sol.ne sağ da oynayabiliyor o zaman 11 milyon euro yu okan buruk karşılasın.

Bu adamdan td md olmaz kardeşim her maç sinir hastası ediyor bizi...

Jelert icin daha önce de yazdim benim tahminime göre fener macini atlattiktan sonra daha fazla oynamaya baslar

Maximin’e karsi olasi bir kötü performansin üstüne yapismasi oyuncu icin sikinti olur

hoca "en önemli maç, ilk oynanacak maçtır" düsturu ile bir onbir seçmiş. sanchez, apo, torr, barış, mertens, kaan hepsi var.

ben hiç olmazsa sanchez'i dinlendirirdim.

Iyi de böyle bir mantik olmaz ozaman sanchez de mi rezil takim rize’ye karsi cok iyi oynadi

Tottenham’a karsi oynarsak genel performansi yeterli olmaz diyebilirsin mesela ama iyi oynadigi bir mactan sonra da rakip kötüydü mantigi bence yanlis
Yanlis degil rakip senden baya zayifsa real madrid gibi görünürsün, oyuncular da istedigi gibi oynar, zorlayan topcu yok ki karsinda

Mesela yunus bana karsi messi gibi takilir herifi zorlayamam ki istedigi gibi oynar

Berkan bile bek rotasyonunda jelertten önde ise, okan hoca kafayı takmış belli ki jelerte. 10 milyon çöp olmaz umarım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alt yapidan ismini daha önce hic duymadigim Yalin Dilek kimdir, necidir? Takip eden oldumu. Samet olsaydi bilgi verirdi.

Sanchez’in yedek olması gerektiğini sokaktan geçen herhangi bir vatandaşa sor o bile söylerdi.

Sakatlıktan yeni çıktı. 3 gün önce maç yaptı. Çok önemli bir derbi oynayacağız ve takımın en kritik adamı belki de. Kenarda Nelsson varken neden oynatırsın?

Berkan’dan bağımsız Berkan kadar sol bek oynayamayan jelerti isteyen onaylayan ve alan herkes istifa etmeli. 11 milyon Euro verildi bu adama 2 aydır burada ve Berkan’ı kesemiyor
Biraz insafli olun, 21 yasinda. Çocuk 3 sene sonra gelisip degisilmez olsa bile daha yeni 24 yasina girmis bir ilk 11 oyuncusu olmus olur.

Geri
Üst Alt