Gaziantep FK Maçı İlk 11'imiz!

Sergio 3m bons 4 yil 2,75m maas = 14m

Demirvay 3,7m bons 3 yil 1m maas = 6,7m

Sen sec. Demirbay kalite olarak Sergio dan asla kötü degil. Takimla uyum saglasin faydalaniriz. Hamle oyuncusu olsa bile sikinti degil, maasi düsük. Sergio yu tutup kulübede oturmak asiri lüks. Herifin maasi utopik.
Teknik kalitesini bilmiyorum ama 36'lik Mertens Kerem'den çok daha tempolu.
Sezonun devre arasında yada en geç sezon sonu ligdeki bir takıma kiraya verileceğini tahmin etmek zor degil.

mertens çok yoruldu.bakambu-icardi 2 lisi çok daha ıyı olurdu..icardı oyunda kurabılır..

Okan, hocası idolü babası her ne diyorsa Fatih Terim'in izinden gidip 75'ten önce değişiklik yapmazsa 2 farklı öne bile geçsek diken üstünde maç izleriz

Boyle yakistirmalar dogru degil. Kimse begenmiyor ayrica ki 8 numara araniyor aylardir. Ama asla keremle mukayese edilmez. Kerem den fersah önde fersah.

Kerem de ucuyo kaciyo demiyorum. Bi uyum saglasin Sergio yu aratmaz. Zaten Sergio ilk 11 oyuncusu hic bi zaman olmadi, takimdan takima kiralandi tüm kariyeri. Istatiskleri kariyer boyu Sergio dan iyi. Demirba Bundesliga da uzun zaman ilk 11 oynadi.

Kariyer boyu Demirbay her 2.8 mac skor katkisi. (Gol/asist)

Oliveira kariyer boyu her 4.0 mac skor katkisi. (Gol/asist)

Bu Demirbayin kalitesini gösterir.

Biri 30 yasinda biri 31. Yani kariyer kiyaslama yapilir.

Edit: Her 2.8 mac, 2.0 yazmistim yanlisti.

Okan, hocası idolü babası her ne diyorsa Fatih Terim'in izinden gidip 75'ten önce değişiklik yapmazsa 2 farklı öne bile geçsek diken üstünde maç izleriz
Fatih Hocanın son sezon Avrupa maçlarında uyguladığı sistemi örnek alsa keşke. Bu kadroyla vura vura oynayabileceğini zannetmeye devam ederse hiç iyi şeyler olmayacak...

Kerem de ucuyo kaciyo demiyorum. Bi uyum saglasin Sergio yu aratmaz. Zaten Sergio ilk 11 oyuncusu hic bi zaman olmadi, takimdan takima kiralandi tüm kariyeri. Istatiskleri kariyer boyu Sergio dan iyi. Demirba Bundesliga da uzun zaman ilk 11 oynadi.

Kariyer boyu Demirbay her 2.0 mac skor katkisi. (Gol/asist)

Oliveira kariyer boyu her 4.0 mac skor katkisi. (Gol/asist)

Bu Demirbayin kalitesini gösterir.

Biri 30 yasinda biri 31. Yani kariyer kiyaslama yapilir.
Fm oynamiyoruz abi. Yukarda biri yazmis Mertens bile Keremden daha fit yas muhabbetine hic girme. Keremin suan ovulecek hicbir seyi yok bastan asagi supheli transferdi. Oliveira en az iki kat daha iyi futbolcu mevcutta ve zaten gecen yil katki verdi. Keremin daha ispati yok.

torreira kendi yerinde oynamalı kerem 8 oynar umarım

İdeal kadro zaten başka oynayacak adam yok. Şampiyon olup üstüne bir sürü yüksek maliyetli transfer yapıp geriye gittik akıl alır gibi değil.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocamız ders almaz, ders verir. Aklınızda olsun. ;)

Geri
Üst Alt