Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.236
- 16.232
- 1.578
Eyüp Aydın5 no kim bizde bu arada?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyüp Aydın5 no kim bizde bu arada?
Aynen katiliyorum. Yarin X bir oyuncu gelse salliyorum Singo, adam icin 25 milyon euro verdin mesela ve 3 numarayi istedi. Ne diyecekler? Sorry, Metehan aldi onu mu diyecegiz? Metehan senede 500 dakika forma sansi bulsa opup basina koysun. Sacma sapan seyler.3 numarayı isteyebilecek medeni cesaretini takdir etmekle birlikte; tamam alabilirsin diyen teknik ekibi de sorgulamak gerek. As oyunculardan kimse istemese bile senede 3 maça zor çıkacak birine o numara verilmez.
5 no kim bizde bu arada?
Eyüp Aydın
Takımla antrenmanlar hariç ekstra bireysel antrenmanda yapıyormuş oyuncu o yüzden de götürülmemiştir. Haftaya ilk 11 değil belki ama kadroda olur. İcardi'de kadroda olur haftaya.Abi bireysel 2 hafta antrenmanla maça mı çıkılır gözünüzü seveyim yapmayın.
Bakın profesyonel olarak sporcu olmaya veya antrenör olmaya gerek yok, eğer hayatınızın bi yerinde amatör olarak fitness o şu bu varsa zaten bilirsiniz ki 20 dk bile olsa ciddi maç temposuna çıkabilmek için belli bi hazırlık lazım. 75 milyon euro verilmiş adam, bu sakatlık işleri hiç öyle fiziksel anomaliye falan bakmaz çat diye olur neye uğradığını şaşırırsın.
Osi'nin olmaması üzücü ama doğru karar
Yeni sezonda sarı kart cezalısı olma durumu yokturBu arada Osimhen gecen sene ligin son Basaksehir macinda sinirdayken sari kart görmüstü
Yeni sezon icin gecerli mi bilmiyorum ama cezali olma durumu da olabilir
Öyle bir muhabbet vardi sanki
İroni miTam bir yıldızlar topluluğu hayırlı olsun yeni sezon bu takım bu sene çoşkuyu verir taraftara..
Okan Buruk başlığına gel hocayı övdümİroni mi
Evetİroni mi
atanı tutanı olmadan gittiği Antep deplasmanında cim bom ağır yaralı 2-1.Forvetsiz ilk maça çıkma işi enteresan