GSCimbom
Gaziantepspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!
Gökhan Sancak

Gaziantepspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu! Sayfa 4

Gökhan Sancak ·

Cevap
115
Okunma
5,2K
Sayfa
4/6
jose emre c. ana avrat'mi daldi dede'ye yoksa bunlara neden hic sans tanmiyor?
bu leshcuk denen forma cikartan karaktersiz neden her hafta banko oynar? ne oynuyor bu adam?

İlk 18'e bakıyorum da, neden böyle bir kadro düşünmez ki insan, cidden merak ediyorum.

Muslera

Linnes - Chedjou - Denayer - Carole

Selçuk

Emre - José - Bilal - Yasin

Umud
​

Ya bakıyorum, şu forumda bile onlarca hatta yüzlerce insan makul düşünebiliyor, akla yatkın, efektif kadrolar oluşturabiliyor. Denizli bunu yapmıyor, yapamıyor.

Türkiye'nin en başarılı takımı, Batı'ya açılan penceresi,ilklerin kulübü,öncüsü olan takımın kadrosunun böyle olmasına inanamıyorum.

Maçı izleyeceklere Allah sabır versin.

Şu an Muslera'dan sonra kadroda ilk 11'e yazacağın ilk adam Denayer olur ama yazmıyorlar arkadaş. Sebebini de anlamıyorum.

Felaket sezon:
CcUG1PyUkAAaQPn.jpg

Simdi:
CcUG1QJVIAE644o.jpg

Ya bakıyorum, şu forumda bile onlarca hatta yüzlerce insan makul düşünebiliyor, akla yatkın, efektif kadrolar oluşturabiliyor. Denizli bunu yapmıyor, yapamıyor.

R'taş, devir değişti artık. Şimdiki nesil eskisi gibi değil. Eskiden radyodan maç dinleyen nesil vardı. Şimdi öyle değil. Herkes en az Denizli, belki daha da fazla bilgili şuan.

Denizli'nin kafa eskide kalmış. Bunu Arena'daki Lazio maçında net bir şekilde gördük. Bu mantaliteyle de devam etmesi zor gibi.

Geri