GSC Haber Gaziantepspor Maçının 11'i Belli Oldu

rezalet hamit yerine olcan selçuk yerine furkan burak yerine umut olmalıydı ahh tafo ahh etliye sütlüye karışmayayım demiş

ulan furkan nedir lan,sizin gibi capsizlar yuzunden tarik denen bes para etmez adama tonla para verildi,tarik camdalada aynisi diyordunuz kacirmayin kaptirmayin vsvs.prandelli zaten capsizdi ama kurtulusu furkanda araynlar ondan daha capsiz

hamit mi

HAMIT MI

HAMIT MI

Taffarel'de dahil kim kaldıysa geçmişten hepsini kovsunlar şu takımda. Bu ne çapsızlık be kardeşim, 1 maçlık kontrolü sana veriyorlar çıkardığı kadroya bak ya.
ne bekliyordun renkdaş? selçuk, burak'ın kesileceğini falan mı? hayaller aleminde yaşamayalım. Yeni hocanın dahi bunları direk keseceğini hatta keseceğini düşünmüyorum

En mantıklı diziliş ile çıkmış hamit yerine olcan olabilirdi.. Burak ve Selçuk'un performanslarını merak ediyorum Brumayı izleyeceğiz lan o bile yeter :D

Hamza hoca'da ilk haftalarda Selçuk ve Burak'ı kesmez boşa beklentinizi yükseltmeyin

İyi kadro.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kadro yu acaba kim yapdi? :D

A. Albayrak
B. Hamza
C. Taffarel

ne bekliyordun renkdaş? selçuk, burak'ın kesileceğini falan mı? hayaller aleminde yaşamayalım. Yeni hocanın dahi bunları direk keseceğini hatta keseceğini düşünmüyorum

O zaman yeni hocanın da ömrü kısa olacaktır. Son dönemde ki hocalar kısa vadede bir şeyler yapmak adına hemen bu malum topçulara sarılmak amacında oluyorlar ama kendilerinin takımdaki ömrü kısalıyor farkında değiller. Bu maça gelirsek de, öyle veya böyle tek maçlık kontrolü sana veriyorlar, üzerinde hiçbir baskı yok ve bu kadroyu çıkarıyorsun. Demek ki takım içindeki herkes mevcut tablodan memnun, hiçbir şey değiştirmek gibi bir zihniyet taşımıyorlar. Yani ne bileyim belkide sen haklısın, ben fazla ütopik düşünüyorum galiba.

şu Hamit'i oynatmayın be abicim,adamın mantalitesinde atak yapmak yok.

kötü kadro. Orta saha gene yetersiz kalacak. ilerde forvet morvet yok.

Hamit-Burak-Selçuk varken galibiyet almak cidden mucizelere bağlı.

Geri
Üst Alt