Gecekondu: "Faruk Koca'nın sonuna kadar arkasındayız!"

aynen başkent takımını yok etmeliler
ankaragücünü yedirmeyiz kimse

umarım dediklerini yaparlar ama puan silme bile sınırlı verilir iktidar desteği var sanırım
Burası Türkiye gerçeği diyorsun ..haklısında..
parti kurucusu falan yazıyordu bir görselde başkanları için.

her geçen gün ülkedenin belli profildeki insnlarına karşı fazla sinir besliyorum.
ülkenin zengin tabakasındaki - sporunda politikasında bilmemnesinde etikili olanlar falan çoğu hakikaten pislik ya

Ankaragücü'nün insanlıktan nasibini almamış başkanı 2023 Ocak ayında bu Adana Demirspor maçı sonrası bu akşamın işaretlerini veren açıklamalar yapmış

"Bir daha hakemler Ankaragücü’nün hakkını yerse, bundan sonra olacakların sorumlusu ben değilim. Bir daha olursa nasıl bir tepki vereceğiz herkes görecek. Hakemler, böyle yönetmeye devam ederlerse, bundan sonra öyle sıradan bir tepki vermem!"

Gecekondu yazınca malum takımının bu açıklamayı yaptığını sanan bir tek ben değilim herhalde

Sahaya yansımadı maç esnasında olmadı aslında yanağındaki sineği kovmaya çalıştı bende el sallama rahatsızlığı var elini sıkmak için uzattım ama o korttu gözü elime geldi gibi bahaneler ile iş kapatılır.

Men cezası fazla knk, 3 ay yeterli.

abartmayalım, bir de çiçek falan verirler hakemlere

tamamdır
Tam nasıl ifade ederim bilemiyorum ama 3-4 kişinin yaptığı şerefsizliği bütün takıma yansıtmak hata, farklı çözümler üretilmeli ama sert radikal de bir karar almaları lazım ki bir daha kimse buna yeltenmesin.

Hakemlerin götü başı dağıttığı doğruda sonu şiddet olmamalı gene de
Bu noktaya getirenler en az yumruk atan kadar suçludur
Daha düne kadar hakemleri rahat bırakmayın sivilde diyenler de
Maçlara bu yeteneksiz ve ard niyetli adamları atayanlarda
Hepsi sorumludur

Bu hakemlerle olmaz olmayacak. İnsanların emeklerini çalan maça rakibi ortak eden gözünün 3mt önündeki pozisyonu görmeyen ve göremeyenler de o yumruk atan kadar suçludur

Yazık memleketin geldiği noktaya

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt