Geçen Yıl Harcanan Para

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Ünal Aysal'la ilk 2 sezonumuzda şampiyon olduk. Her nekadar Sercan Yıldırım, Yiğit Gökoğlan gibi facia transferlere bir sürü para saçsak bile şampiyon olduğumuz için fazla laf yapmaya gerek yok. En çok harcadığımız sezon şampiyon olamadık.

Yapılan çoğu transfer hiç tutmadı.

- Erman Kılıç (yılda 1 milyon TL karşılığında imza attırdık ama oynatmadan yolladık)

- Guillermo Burdisso (Kiralıktı. Chedjou tutmayınca buna sarıldık. Yarım sene besledik)

- Umut Gündoğan (550 bin euro bonservis verildi, Gençler'den zamanında kovulan adam...)

- Oğuzhan Kayar (Manisa'da genelde kadro dışı olan çocuğu büyük umutlarla aldık. 750 bin euro gitti)

- Lucas Ontivero (2 milyon euro bu amatör futbolcuya verildi. Sonuç alan yok)

- Salih Dursun (2.75 milyon euro bonservis ve iyi bir yıllık ücret. Sonuç bedava kiralandı)

- İzet Hajroviç (3.5 milyon euro verdik, yıllık da 1 milyon euro. Sonuç kaçıp gitti)

- Aurelien Chedjou (6.3 milyon euro bonservis bedeli ve yıllık 2.2 milyon euro, sonuç adam tutmadı)

Sonuç:

15 milyon euro ve yıllık ücretler çöpe gitti.

Bu yıl kasa boş. Ne sağ bek, ne forvet alındı. Daha stoper veya alternatif adamlara girmedim bile..

Sorumlusu Ünal Aysal. Tatil yapmaktan ve medyaya demeç vermekten takımla ilgilenmeyi unuttu.

Başkan içine etti bu işin yani.

Bari uzun süreli bol sıfırlı sözleşmeler yapmasaydı. Geleceğimizide karrarttı resmen.

İstifa et artık.

2.şampiyonluktan sonra kulübü ve takımı sabote etmeye başladı başkan her gün yaptığı lüzumsuz açıklamalarda cabası bu toplara fazla girmem ama birileri tarafından tehdit edilmiş olabilir belki..

Umut, Oğuzhan, Ontivero'nun durumu belli olmaz.

Chedjou'nun da bu sezonki performansı nasıl olacak merak ediyorum.

Ben sadece Hajorvic'i kim aldi, kim izledi cok merak ediyorum. Mancini'mi, Emre Utkucan'mi veya baska birisi. Cünkü ben zürih'de yasiyorum ve gecen sezonun basinda Hull City scoutlari adami izelmeye geldiler ve begenmediler transferi yatti. bizden kim begenmis bu adami

Ben sadece Hajorvic'i kim aldi, kim izledi cok merak ediyorum. Mancini'mi, Emre Utkucan'mi veya baska birisi. Cünkü ben zürih'de yasiyorum ve gecen sezonun basinda Hull City scoutlari adami izelmeye geldiler ve begenmediler transferi yatti. bizden kim begenmis bu adami

Hajroviç transferi yüzde yüz başkanın kendi transferi. Başka kimsenin suçu yok

Arkadaşı vasıtasıyla bizzat gerçekleştirmiş.

Bunu emre utkucan ve bülent tulunun kendisi açıkladi.

- Erman Kılıç - Suçlu Fatih Terim

- Guillermo Burdisso - Suçlu Yönetim

- Umut Gündoğan - halen şans verilirse katkı vereceğini düşünüyorum.

- Oğuzhan Kayar - potansiyeli var , ayarındaki adamlar eskişehirde olunca 5 m euro isteniyor , kiralık gitti ve gelişirse takıma katkısı olacak bir futbolcu

- Lucas Ontivero - 2 milyon euro bence de fazla , pek de bilinen bir yetenek değildi , kiralık gidip gelişmesi lazım mutlaka çünk potansiyeli var.

- Salih Dursun - tam bir fiyasko , aldıran mancini değil menejer aracılığıyla kitlendi klube

- İzet Hajroviç ultra fiyasko salihin daha bi kazığı üstelik de haysiyetsiz bir herif.

- Aurelien Chedjou - böyle çıkacağını kimse öngöremedi , eğer song gibi oynasaydı şu an 15 milyona satmayı konusuyor olurduk eminim ( tabii o parayı veren çıkmazdı ama melo gibi vazgeçilmezimiz olabilirdi)

Hepsini anladim da Oguzhan'in bu listeye girmesini anlamadim. Çocuk yetenekli bir kere. Haksizlik yapmayin Oguzhan'a. Umut benim ortasaha da Melo ve Sneijder'dan sonra en beğendiğim oyuncu.

Hajrovic Burdisso ve Salih fiyaskodur.

Erman'dan para kazandik Murat adam bedava gelmişti?

Sarı-kırmızılıların Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Profesyonel futbolcumuz Selçuk İnan'ın sözleşmesinin 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarına ait mali şartları aşağıdaki gibi değiştirilmiş ve sözleşmesi 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarını kapsayacak şekilde uzatılmıştır"

- 2014-2015 sezonu için 2.750.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret

- 2015-2016 sezonu için 2.800.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret

- 2016-2017 sezonu için 2.850.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret

- 2017-2018 sezonu için 2.900.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret

- 2018-2019 sezonu için 2.950.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret

Lise tayfası bu isi bilmiyor kardesim. Kim geldi ise kulübü kötü yönetti, parayı genellikle saçma sapan adamlara yatırdı. Aldıgımız futbolcunun değeri bir anda düsüyor, böyle bir olay varmı yaw.

Tek kurtulus, Lise dısından bir yönetimin gelmesi bence..

Geri
Üst Alt