Geçen Yıl Harcanan Para

15m€ herhangi bir Şampiyonlar Ligi takımı için büyük para değil, transfer başarısızlıkları her takımda olur. FAKAT bizim ligimizde yabancı sınırı varken yabancı transferinde bu stratejiyi izlemek oldukça yanlış. 5+3 yabancı oynatabilen bir takımın kadrosunda maksimum 2 genç yabancıya yer vardır, diğerlerinin en az Melo ayarında oyuncular olması gerekli.

Geçen devre arası transferleri eleştirince linç ediliyorduk nerede o bık bık öten Aysalist taraftarlar. O kadar çöpe bu paraları harcarsan şimdi öyle elin kolun bağlı oturursun.

bugünü karartırsın yanlış karar derimde geleceği karatmak çok kötü selçuk ve burak'a yapılan hem 5 yıllık hemde inanılmaz ücretlerle resmen geleceğini yaktı kulübün hamit felan onlara girmiyorum bile

1 sene basarisizlikta hemen etrafi galeyana vermeye gerek yok.Verilen paralar evet fazla.Ben konu disi diye yazdim.

cingıl bels

Reel piyasadan soyutlanmış durumdayız. Bu durum düzelmedikçe sağlıklı bir yapının, dolayısıyla kalıcı bir başarının elde edilmesi mümkün değil. Başarıyı tanımlarken büyük resme bakıp bütün kriterleri göz önünde bulundurmak önemli bir gereksinimdir. Gerçeklerin gündeme getirilmesini galeyana sürüklemek şeklinde nitelendirmek sonucu değiştirmeyecektir.

Yanlışlık sadece geçen sene değildi.2011-2012 şampiyonluğunda çok koşan ve hızlı güzel top oynuyan bir takımdık ancak teknik kapasitesi yüksek bir takım değildik. Sonrasında yerlerine yerinde sağlam transferler yapılacağına yaş ortalaması yüksek ve kötü transferler yaptık.Geçen sene kısa sürede çözüm arama politikası yanlıştı.Bunun için artık yapacak birşey yok bundan sonrası için ise kadromuz şuanda iyi 7-8 transferdense zaten beklentimiz 2-3 sağlam transfer.

Hepi topu harcadigimiz para belli...

Millet 50..60 ne varsa verio

Ne tantanasi bu bole yahu..

5 e 6 ya alinan oyuncu zaten binde bir tutar

Geri
Üst Alt