GSC Portal Gecenin Adamı Konuştu!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan

by17-.jpg

Galatasaray’ın Akhisar karşısında aldığı galibiyete iki golle katkı sağlayan Burak Yılmaz, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Bugün hiç ofsayta kalmaması güzel.

Az kafayı çalıştırırsa hem takıma hemde kendi kariyerine inanılmaz katkıda bulunabilir aslında bu pozisyonunda ,

2 gol atmasi degil, ama ofsayt düsmemesi güzelmis.

Burak her zaman gol atıyordu, ama her zaman da ofsayta düşüyordu... Bence doğru noktaya parmak basmış Emrah.

Önemli olan gelişimi. Yoksa her gol attığında da eleştirilecek bir oyunu oluyor. Bugün iyiydi mücadele gücü olarak...

Burak her zaman gol atıyordu, ama her zaman da ofsayta düşüyordu... Bence doğru noktaya parmak basmış Emrah.

Önemli olan gelişimi. Yoksa her gol attığında da eleştirilecek bir oyunu oluyor. Bugün iyiydi mücadele gücü olarak...

Her zaman gol atiyordu, tamamski.

Qralımızı avatar resmi yaptım, paketlenmesi için totem olarak hani :oley:...Adam, daha ilk maçta ve yeni yerinde, kendisinden hiç beklenmedik aksiyonlar gerçekleştirdi, aman nazar değmesin tabi, birkaç maç daha görelim...

Sonra başka bir futbolcumuzun level atlamasına vesile olmayı düşünüyorum...Olcan' a el atabilirim mesela...

(Totem motemle işim olmaz da tam denk geldiği için şey ettim :))...

Belkide geldiğinden beri en verimli maçıydı,çoğu atağı başlattı topu ayağında fazla tutmadı,top dağıttı kanatlara bu pozisyonunda ısrar edelim

geldiginden beri en iyi maciydi. daha oncede kipirdanma olduysada 15 dk icinde sonmustu. bugun tum mac benzemayi izler gibi oldum.

yapamadigi sey top surmeek,

yaptigi sey duvar olmak

bi keresinde benzema tarzi kullanabiliriz demistim. anti-burakcilardan birisi gulmustu. hamza hocadan beklemiyordum bu hamleyi ama geride oynatmasi oldukca mantikli. top surmesi calim atmasi yerine basketboldaki pivot gorevini ustlenip arkadaslarina duvar oluyor. gelen topu fazla ayaginda tutmadan servis yapiyor ya da duvar pasi seklinde oyunu devam ettirmeyi sagliyor. sevindigim nokta sino ile cok iyi anlasmalariydi. ronaldo ile benzema ne kadar iyi anlasiyosa onun gibi iste.

fakat ilerki maclarda bu performansi devam ettirecek mi? pek guvenemiyorum acikcasi. soyle 2-3 mac daha oynamaya baslasin genel olarak bi daha degerlendirelim

Aradım taradım buldum

62 kere topla temas etmiş, 42 pas vermiş ve %85,2 pas yüzdesiyle oynamış.. Selçuk İnan'da 8 top çalmış..

Geri
Üst Alt