Geçmiş Olsun

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray'ı artık mahalle takımı gibi hissediyorum.

Sözde CL'ye gideceğiz ama Başakşehir'den dandik kadromuz var, bir tane yıldız futbolcu olmadığı gibi, işe yarar adam bile yok. Kötürümspor olduk.

Basketbolda küçülme falan derken, Galatasaray'ı güzelce uyutarak bitirdiler. Eskisi gibi olmayacak hiç bir şey, 70'li yıllara geri dönüyoruz, kıro taraftar ve sıfır medya ile bunlar normal şeylerdi.

Tebrikler emeğe geçenlere.

Hayırlı olsun bu gibi konular bize başarıyı getirecektir.10 yıldır aksini görmedim.

Not: söylediklerine katılıyorum.

UnimportantFondIrrawaddydolphin-size_restricted.gif

Ben de buna ihtimal veren net gerizekalidir yada kanatlılarin yillardir suregelen boş hayalinin Gsc de tezahürüdür diyorum.

Galatasaray'ı artık mahalle takımı gibi hissediyorum.

Sözde CL'ye gideceğiz ama Başakşehir'den dandik kadromuz var, bir tane yıldız futbolcu olmadığı gibi, işe yarar adam bile yok. Kötürümspor olduk.

Basketbolda küçülme falan derken, Galatasaray'ı güzelce uyutarak bitirdiler. Eskisi gibi olmayacak hiç bir şey, 70'li yıllara geri dönüyoruz, kıro taraftar ve sıfır medya ile bunlar normal şeylerdi.

Tebrikler emeğe geçenlere.
Üstat geçtiğimiz sezon ligde şampiyon olduk 2 hafta sonra süper kupayı alacağız, direkt şampiyonlar ligine katılıyoruz

Seçim süreçleri atlatıldı, riva-florya'dan gelecek olan para netleşti, uefa cezası atlatıldı, salon ruhsatı alındı, davalar çekildi, tapular elde edildi

tekerlekli baskette ve kadın baskette avrupa şampiyonu olduk, sutopunda ve kürekte türkiye şampiyonlukları elde ettik, voleybolda şampiyonlar ligi yarı finali oynadık...

Borçlarımızı ödüyoruz, çöpleri gönderiyoruz, fatih hocayı getirdik, sızıntıların önüne geçtik, stadın dış cephesini yapıyoruz, personel çıkarıyoruz, fazla transfer yapmıyoruz, kadromuzu koruyoruz...Daha ne olacaktı üstat??? Allahtan belamızı mı istiyoruz? Biz kötü durumdaysak fener ne halde? beşiktaş ne halde?

Daha bir saat önce bunu konuşuyorduk; neyse. Emre Saykal yazdıysa saygı duyuyoruz.

Ulan Ayşe Hatun Önal'ın yeni klibini izlerken bildirim geldi. Ben de kime ne oldu geçmiş olsun mesajı yayınlandı ve Keramettin beni niye etiketledi merakıyla geldim.
Ayse Hatun Önal klibi izledigine mi yanayim, basimiza birsey gelse o klibi birakip ilgilenene kadar geberme ihtimalimiz olduguna mi bilemdim.

Geri
Üst Alt