Geçmişinize Bakınca Ne Hissediyorsunuz?

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Dertleşelim beyler :coffee::cofused:

Ev alıp 20 yıl, 30 yıl kredi mi ödenir diyen kendime maalesef kızıyorum.

Pandemi öncesi almadığım 360 metre2 sudan ucuz arsa fırsatını kaçırdığım için pişmanım

her seferinde maaşımdan 1 gram altın / 100 dolar / 100 euro / 100 swiss frank gibi kenara atarak bugün güzel bir sepet birikimi yapmamış olmama çok kızıyorum.

her seferinde de kendime bunu demiş olsamda (ilk bu kararı verdiğimde dolar 2-2.5 falandı)

+ insanlara karşı her zaman iyimser ve yardımsever olmuş olmama pişmanım. hıyar olana hıyr gibi davranmayı epey geç edindim.

paradan puldan ziyade kendini gerçekleştirememe..

herkes gibi olmak.

Keşke daha önceden değer gösterilmeyi hak etmeyen insanlara değer göstermemeyi öğrenseydim. Bazı şeyleri acı yaşayarak anlayabiliyorsun ancak.

Başka bir üniversite bölümü okumamak da pişmanlıklarım arasında, öyle çok büyük bir pişmanlık olmasa bile.

Belli bir yasa kadar gelecege, yas kemale ermeye baslayinca ise gecmise hayıflanarak geciyor insanoğlunun ömrü. Sikmayin tatlı caninizi, hepsi gececek.

Son düzenleme:
Daha çok babamla vakit geçirseydim diyorum. Daha çok sarılabilseydim, daha çok kıymetini bilseydim diyorum. Keşke askerliğimi görebilseydi, düğünüme gelebilseydi, ismini taşıyan oğlumu görebilseydi diyorum. Varsa ananız babanız hayattaysa sağsa kıymetini bilin elini ayağını öpün her dakikasının kıymetini bilin.

Geri
Üst Alt