Geçmişinize Bakınca Ne Hissediyorsunuz?

Daha çok babamla vakit geçirseydim diyorum. Daha çok sarılabilseydim, daha çok kıymetini bilseydim diyorum. Keşke askerliğimi görebilseydi, düğünüme gelebilseydi, ismini taşıyan oğlumu görebilseydi diyorum. Varsa ananız babanız hayattaysa sağsa kıymetini bilin elini ayağını öpün her dakikasının kıymetini bilin.
Seni çok iyi anliyorum. Basin sağolsun kardeşim. Canımızdan bir parca alıp bilinmeze gidenlerimizin hepsinin toprağı bol olsun. Umarım gercekten bir kavuşma günü vardır cunku ben de senin gibi cok özledim hepsini.

en büyük pişmanlığım kendime ait bir ada almamak ucuzken

covidden sonra fiyatlar uçtu ne yazık ki

Konuyu açan arkadaş yaralarımızı deşti diyelim. Özledik be dosttum.
Hem de nasıl!
Neyse ki babayiz, cocuklar etten kemikten cikarip celikten yapıyor insani. Ne kadar acin, hüznün vs varsa gomduruyor en derinlere. Sonra da gecenin köründe bir forum sayfasına anlatir buluyoruz derdimizi. İyi geceler Serkan kardeş.

çok güzel günleri anımsıyorum ve o günlerin bir daha asla gelmeyeceği gerçeğiyle yüzleştiğimde kaynar sular baştan aşağı..

İyi hissediyorum geçmişe bakınca. Olması gereken şeyler oldu, öğrenmem gerekeni öğrendim. Çok param gitti, zamanım gitti ama hayata tutununca herşey güzelleşti.

Geri
Üst Alt