- 4 Ağustos 2009
- 87.944
- 68.078
- 5.093
Bunlar iki sene sonra kasimpasa olurlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson gibi oyunculari her yerde bulabiliriz. Thuram haric, mesela oyun stili olarak Metz'te oynayan 20 yasindaki Camara bu Gedson'dan daha kaliteli.
Yes
Gedson temposu dışında hiç bir özelliği olmayan bir oyuncu olduğunu ispatladı 1,5 sezonda. Topu yönlendirme ve oyun görüşü bir orta sahada olmazsa olmaz bir özellik. Hiçbiri Gedson'da yokmuş maalesef.
İstikrarsız oyunu yüzünden çok tutmasam da Demirbay, Gedson'dan çok daha üst düzey bir oyuncu. İyi günlerinde oyuna yaptığı kaktı çok fazla. Skor katkısı yüksek ve etkili duran toplarla da takıma bir şeyler katabiliyor. Ama Gedson direnç dışında kapanan rakiplere karşı hiç bir işe yaramıyor.Bence gedson iyi oyuncu ama bu ezikler ve kadroları oyun sistemleri vs çok bktan...
Gedson da rashica da bize gelse niye aldınız demem...
Belliydi ama Boyle kontratla çalım diye Topcu alırsan satmayı düsünmeyeceksin oynatacaksın.17 milyonun %50si mi yoksa aradaki karın %50si mi?
17 milyonun -%50siyse herifler bayağı benficayı ihya etmek ve bankalar birliğine 13 milyon euroluk ödeme yapmak için en değerli oyuncusunu satıyor demek.
5e aldılar 8,5 satış yaptılar 3,5 milyon euro kar için mi adamı satıyorlar.
Mal olmalılar.
Gedson'un yarısına 6 Milyon € verdiklerini hesaba katarsak Gedson'dan ellerine 2,5 Milyon € kâr kalıyor sadece.Yani ellerine gecen 8.5 + 3.825 = 12.325.000 €
BB borçlarını faizini falan ödeyemiyorlar demek ki. Zarara falan bakmadan ellerine 10 milyon geçsin transfer yapsınlar diye bakıyorlar olaya sanırım.Oha bunlar bb borcunu ödemek için kulübe para sokuyorlar o halde. Bunun mantıklı bir açıklamadı olamaz. Ellerinde para edecek 2 oyuncudan birisi gedson diğeri semih.
İki herifin satışından totalde ner karları 3,5 milyon euro oluyor.
Zaynut denen herife kim 4,5 bons verir orası da muallak ya
Bugün lemina konusunda da değindim. Onlar gedson u takımın lideri yapmaya çalıştı olduğundan fazlası yapmaya çalıştı. Gedson bir star değil bir asker. Evet söylediğin özellikler mevcut. Fazlası değil. Tempo katar direnç gösterir. Bizim sistemde asker oyuncu olarak dursa kimse eleştirmez.İstikrarsız oyunu yüzünden çok tutmasam da Demirbay, Gedson'dan çok daha üst düzey bir oyuncu. İyi günlerinde oyuna yaptığı kaktı çok fazla. Skor katkısı yüksek ve etkili duran toplarla da takıma bir şeyler katabiliyor. Ama Gedson direnç dışında kapanan rakiplere karşı hiç bir işe yaramıyor.
Mevcut ekonomik durumlarında almaları zor. Alanya 6 istiyormuş diye haberler var 4-5'e bitecek olsa bile daha Yasin Özcan'ı da almak istiyorlar yine yabancı transfer yapacaklar.Oguzu bu hiyarlara kaptirmayin.
İkisini de kaptirmamak lzm mumkunse, ki rahat rahat yapilan aciklamalara bakacak olursak mümkün.Mevcut ekonomik durumlarında almaları zor. Alanya 6 istiyormuş diye haberler var 4-5'e bitecek olsa bile daha Yasin Özcan'ı da almak istiyorlar yine yabancı transfer yapacaklar.
O iş bizim Elmas'n yurt dışı sponsorluğu gibi yalan çıktıydı sanırım. Stad isimleri Tüpraş, forma sponsorları da Beko oldu çünkü.Bu bjk gazprom ile sponsorluk kovalıyordu peşine zenit e oyuncu satma hikayesi çıktı.
Katılıyorum Oğuz Aydın için biraz Kerem'in durumu da bekleniyor gibi çünkü o gitmeden alınırsa bu seferde kanat rotasyonu şişmiş olacak. Yasin Özcan ise Kasımpaşa ile ilişkiler yüzünden olmayacak bence. Yoksa Yasin Özcan tam bizim kalemimiz oyuncu hem sol stoperi yedekler hem de sol bekte Köhn ile rekabete girer ama kulübü Kasımpaşa o yüzden zor. Oğuz ise Kerem'in az çok gitmeye yakın olduğu zaman 4-5 civarına geleceğini düşünüyorum.İkisini de kaptirmamak lzm mumkunse, ki rahat rahat yapilan aciklamalara bakacak olursak mümkün.
Oyuncuyu ikna edip gerisini beklemek lazım...Katılıyorum Oğuz Aydın için biraz Kerem'in durumu da bekleniyor gibi çünkü o gitmeden alınırsa bu seferde kanat rotasyonu şişmiş olacak. Yasin Özcan ise Kasımpaşa ile ilişkiler yüzünden olmayacak bence. Yoksa Yasin Özcan tam bizim kalemimiz oyuncu hem sol stoperi yedekler hem de sol bekte Köhn ile rekabete girer ama kulübü Kasımpaşa o yüzden zor. Oğuz ise Kerem'in az çok gitmeye yakın olduğu zaman 4-5 civarına geleceğini düşünüyorum.
O da eşittir Al ÇarşafiYani ellerine gecen 8.5 + 3.825 = 12.325.000 €
Yarisi BB'ye gidiyormus onu bu hesaba katmadimO da eşittir Al Çarşafi
O zaman yazdığımı değiştiriyorum. Direk mokoko oluyor paraYarisi BB'ye gidiyormus onu bu hesaba katmadim![]()