Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.602
- 43.431
- 3.748
alın gelın su adamı
Şu anki kadroda olur mu sence ? Ben de çok isterim bu herifi de sanki Gedson-Toreira-Sara 3lüsü pek kreatif olmaz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alın gelın su adamı
Yaratıcılık Allah’a mahsustur dikkatli olalımŞu anki kadroda olur mu sence ? Ben de çok isterim bu herifi de sanki Gedson-Toreira-Sara 3lüsü pek kreatif olmaz gibi
Çok iyi olur ama torreiranın yerine uzun bi herif almamız gerekecekŞu anki kadroda olur mu sence ? Ben de çok isterim bu herifi de sanki Gedson-Toreira-Sara 3lüsü pek kreatif olmaz gibi
O bakan,Ver lan adamımızı Horsetaş
O bakan öteki milletvekiliO bakan
Öbürü milletvekili
Hepsi bir oldular, vileda sopası saçlı orman evladı ile bir olup herifi manipüle ettiler.
Şimdi sorsan keşke o ana geri gitseydim der muhtemelen.
Kendi kendine konuşuyorsun postlarında üstat bilmem farkında misin...bize gelmeden once bizde olmasini istedigim bir oyuncuydu. listemde oldugundan epl de neler yapar merak ediyordum... sonrasi yolu bize dustu , o gun uzun uzadiya bir mesaj yazmistim eksi artisi vsye dair . velhasil , bizde bir sure oynadiktan sonra -yonetimsel hata ile beraberlik kisa surdu .
suan ister miydim gelmesini ? - elbette isterdim.
diger yandan , sahada nasil ve kimlerle konumlansa iyi ve de verimli bir denklem cikaririz , ayri biir mesaj konusu .
rasyonel baglamda transfer konusu ; olabilitesi dusuk bir ihtimal bjk den bize gecisi . anca istanbul dan ayrilirsa tekrar bir birlesim olur diye dusunuyorum .
saygi ve selamlar .