Gel Vefasız, Gel Vicdansız, Çağırmazdım Acil Olmasa

gelse keşkee ahhhhh bee çok isteriiim vizyonsuz dediniz dursuna bakın bide batırdı dediniz serdar aziz 4.5milyon avro ciğerci 3milyon derim

ünal aysal gelse klübü toparlarmı bilmem ancak bildiğim tek şey dursun özbek denen hain derhal tekme tokat kovulmalı ve bu yaptığı transferlerin paraları cebinden ödemesi sağlanmalıdır.

Bogulacaksak denizde bogulalim Gökhan Zan'in dedigi gibi.

Aysal dönemi: Muslera, Melo, Sneijder, Drogba, Bruma, Hamit, Selcuk, Burak, Eboue, Ujfalusi, Elmander, Chedjou, Telles gibi oyuncular alinirken

Dursun dönemi: Eren, Serdar, Cavanda, Donk, Linnes, Carole, Jose, Podolski, Tolga gibi oyuncular alindi

Dagalar kadar fark var, bunu Aysal döneminde alinan Hajrovic'ler fln degistiremez!

Fatih hoca ile çalıştıkları dönemde son derece vizyonlu transferler yaparken sonraki dönemde maalesef bu vizyonunu kaybetmiş telafisi zor zararlar vermiştir.

Zira başkanımız kendisinin de ifade ettiği gibi futboldan anlamıyor. Futboldan anlayandan anlıyor.

Hayır işin en komiği ne biliyor musunuz

Bu adama verilmeyen Florya Riva yetkisini Dursuna verdiler

Ki Dursun anında kitledi arsaları 3 kuruşa

Aysal ise sadece yetki istyordu ilk etapta

Sent from my iPhone using Tapatalk

akilsizlar var halen. Yerlilere cok para verdi diye. Yabanci kisiltlamasi vardi. Burdisso onti,dzemaili vb da bu kontenjan icin ideal oyunculardi. Yedege cekseler ses cikarmazlar

Aysalin paçaların dan akan viZyonun tek damlası olamayacak mahlukatlat kulübü batırmaya çalışıyor.

Aysalin Bilinçli olarak yipratilmasin da ve gitmesinde emeği olan herkesin ocağına ateş düşsün.
Çoluk çocuğu gün yüzü görmesin.

Helak Ol Yağlı Surat!

Vallahi ben Aysalida sucluyordum ama dursunu görünce herkes bi boklar yemis umursamamis yani dursunda o triplere grip klübü kurtarcam deyip hareketleri birbiriyle uyusmadi.

Şunun anlaşılması lazım.Aysal tek başına bir hiç.İlk 2 sene elde edilen başarılarda Albayrak'ın,Terim'in,Dürüst'ün,diğer yöneticilerin hiç mi payı yok?Uzun süredir kopuk camiayı birleştirme göreviyle geldi Aysal,bu yönetimin de amacı oydu zaten,ki 2 sene tesis edilen bütünleşme ortamında başarı da geldi.Olayı Drogba-Sneijder'e falan indirgemek en hafif tabirle işlerin nasıl yürüdüğünü bilmemektir bu ülkede.Aysal'ın çok güzel bir lafı var ki,arkadaşlar defalarca söylemiş,ben futboldan anlamam getiririm işten anlayanları,onlar bakar.Bunu bir kenara yıkıp,yönetime pasif adamları getirerek tek adamlığa soyundu,kaldığı sürede de birçok yanlış yaptı ve gitti.Bu yanlışlar da hataları vardı ama diyip geçilecek kadar basit yanlışlar değil.Evet 2011-2013 arasında mükemmel ivme yakaladık,bu ivmeyi yaratan baş aktörlerden birisi Aysal inkar etmek anlamsız,ancak bu ivmeyi durduran baş aktörlerden birisi de kendisi.Olaya Haziran 2013 öncesi ve sonrası olarak bakıyorum ben.Bütün çatlaklara rağmen şampiyonluk gelmişti,her şey sineye çekilip devam edilebilirdi aynı kadro ile,ama Aysal ısrar etti seçime gitmekle ne yazık ki.

Mükemmel 1 başlık.

Galatasaray taraftarı müsterih olsun, Başkomutanımız Sn. Ünal Aysal çok yakında dönecektir.

RTErim den izin alırsa dönebilir. aksi takdirde kapıdan içeri giremez.

s-9946f2832ade966b16a49d12b67e411be27d2da2.jpg

Geri
Üst Alt