Üye Görüşü Gelecek Hoca Tehlikesi!

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
Belli ki yağmurdan kaçarken doluya tutulduk. Bir takıntılı İtalyan'dan kurtulup, daha kötüsüne düştük.

Ama artık günleri sayılı bu belli.

Ama bence daha büyük tehlike gelecek hocanın (özellikle yerli olursa) ilk görev olarak Selçuk, Burak, Umut, Sabri gibi adamları kazanmayı görev edinmesi olacaktır. Malesef gidişatın böyle olacağından korkuyorum. Çünkü Albayrak var orada.

Bize Melo-Selçuk ortasahasının rezeletini bitirecek,

Burak-Umut komedyasını tedavülden kaldıracak,

Yukarıdakilerin dahil olduğu 10-15 adamı ya göndertecek ya da hiç oynatmayacak,

Bruma, Telles, Sinan, Koray gibi adamları kazanacak DELİKANLI bir hoca lazım. Yerli ya da yabancı farketmez.

Albayrak ve dede başkan izin verirse tabi.

Belli ki yağmurdan kaçarken doluya tutulduk. Bir takıntılı İtalyan'dan kurtulup, daha kötüsüne düştük.

Ama artık günleri sayılı bu belli.

Ama bence daha büyük tehlike gelecek hocanın (özellikle yerli olursa) ilk görev olarak Selçuk, Burak, Umut, Sabri gibi adamları kazanmayı görev edinmesi olacaktır. Malesef gidişatın böyle olacağından korkuyorum. Çünkü Albayrak var orada.

Bize Melo-Selçuk ortasahasının rezeletini bitirecek,

Burak-Umut komedyasını tedavülden kaldıracak,

Yukarıdakilerin dahil olduğu 10-15 adamı ya göndertecek ya da hiç oynatmayacak,

Bruma, Telles, Sinan, Koray gibi adamları kazanacak DELİKANLI bir hoca lazım. Yerli ya da yabancı farketmez.

Albayrak ve dede başkan izin verirse tabi.

çözümü kısaca özetlemişsin devrim lazım ama dediğin gibi hayal bunlar bu yönetim varken olmaz kazanma yolu gibi saçmalıklara giderler bu rezaletler devam eder

italyan ascı bıle bu klube gelmemelı.futbolculara hakettıgı gıbı davranacacak elı sopalı agzı bozuk teknık adam bu oyuncu kadrosuna yakışır.

Denizli yıl sonuna kadar kabul etse.keşke sonra da sportif.direktör olurdu

ersun yanal piyasadaki tek iyi yerli hocaydı onu da kaçırdı salaklar.

Ersun Yanal gibi bir piyango hemen yanı başımızdaydı ama çapına şeyettiğimin yönetimi sayesinde kaçırdık adamı. Kim gelebilir hiç bir fikrim yok. Offfff offfffffffffffffff.

Ersun Yanal gibi bir piyango hemen yanı başımızdaydı ama çapına şeyettiğimin yönetimi sayesinde kaçırdık adamı. Kim gelebilir hiç bir fikrim yok. Offfff offfffffffffffffff.

Pran(DELLİ) olmasında yılmaz vurala hatta ptt 1.ligden bir hocaya bile razıyım.O kadar kabul görecek kadar düştük yani yeter ki kurtulalım bu heriften

Moyes gelirse Prandelliden bile daha kötü olur. Ne dediginize dikkat edin.

Arkadaş gelecek hiç bir Türk hocanın selcuğuda Burağıda kesmeye g.. olmaz. İnanmıyorum...

Bir denizli korkmadan keser diyecem oda Burak da Burak diyor başka bişi demiyor..

Bence bir yabancı gelsin su maçların kasetlerini izlesin 1 dk tutmaz Burağı 11de...

Bu takımdan Burak ın gücünü papazlığını almadıkça bu takım 1 adım ileri gitmez...

Kesinlikle yeterli bir teknik direktör değil ve başka zaman olsa adını zikredeni ıslak odunla kovalardım ama yılmaz vural diyeceğim..

Bize TD değil, oyunculara tekme tokat dalacak, anasına bacısına sövecek bir adam lazım.. o da yılmaz vural..

Kesinlikle yeterli bir teknik direktör değil ve başka zaman olsa adını zikredeni ıslak odunla kovalardım ama yılmaz vural diyeceğim..

Bize TD değil, oyunculara tekme tokat dalacak, anasına bacısına sövecek bir adam lazım.. o da yılmaz vural..
Ya ne sövmesi, ne dalması... Taraftar grubuna parayı verip bu rezillerin hepsini beyzbol sopalarıyla dövdürecek, arabalarını haşat ettirecek malı ağır bir başkan lazım bize önce.

Geri
Üst Alt