Üye Görüşü Gelecek Hoca Tehlikesi!

Gelebilecek en kötü hoca bundan iyi yönetir en azından yenilirse fark yemez

Belli ki yağmurdan kaçarken doluya tutulduk. Bir takıntılı İtalyan'dan kurtulup, daha kötüsüne düştük.

Ama artık günleri sayılı bu belli.

Ama bence daha büyük tehlike gelecek hocanın (özellikle yerli olursa) ilk görev olarak Selçuk, Burak, Umut, Sabri gibi adamları kazanmayı görev edinmesi olacaktır. Malesef gidişatın böyle olacağından korkuyorum. Çünkü Albayrak var orada.

Bize Melo-Selçuk ortasahasının rezeletini bitirecek,

Burak-Umut komedyasını tedavülden kaldıracak,

Yukarıdakilerin dahil olduğu 10-15 adamı ya göndertecek ya da hiç oynatmayacak,

Bruma, Telles, Sinan, Koray gibi adamları kazanacak DELİKANLI bir hoca lazım. Yerli ya da yabancı farketmez.

Albayrak ve dede başkan izin verirse tabi.

Ben bi komplo teorisi yazdım bazıları pek inanamadı ama ifade ettiğim buydu, Albayrak tayfası terim olmasa bile bir başka yerliyi getirecektir ama yine aynı senaryo sahnelenecektir, yabancıları postala yerlileri kazanma çabasına gir..

Hatırladığım kadarıyla bi ara Denizli de yayıncı kuruluşta ciddi manada Sneijderi eleştirmişti, nedense yabancılara sarmış durumda bazıları..

sportif direktör uğur meleke olsun öncelikle. yoksa yerli-yabancı her gerekeni yapabilecek hoca yok şu anda

Bize yabancı düşmanlığı olmayan bi yerli hoca lazım ayrıca otoriter, agresif futbol oynatan biri..

Sportif direktör olarak Önder özen nasıl olur acaba? Adamın kurduğu sekiztaşı görüyoruz..

Tugay Kerimoğluyla'da bu düzelmez çare Yılmaz Vural

Söylediğimi şaka almayın. Yılmaz Vural çare olur bu takıma.

Sent from my iPhone using Tapatalk

SON DAKİKA: GS Yönetimi olağanüstü toplandı. Prandelli ile yollar ayrılıyor. Adaylar; Hikmet Karaman, M.Denizli ve Tugay Kerimoğlu (AMK)

gelecek hoca yokki ortada,adam ben istifa etmem diyor bu çapsızlarda göndermeyiz diyor,hangi gelecek hoca ?benim bu aksam harbi şalterim attı az daha kalsam başkandan futbolculara sövmeye başlayacam

Türk hocadan başkası rezil eder bizi.Umarım Yılmaz Vural gelir.Şapkadan tavşan çıkarabilecek tek o var.

Bu saatten sonra Apo çıkıp takımı yönetse bu heriften kötü yönetemez 1 maç daha orada görmeye halim yok.. Nasıl olsa kim gelecekse mayısa kadar gelecek o yüzden gazla çalışan biri olsa iyi olur

İsmi geçen 3 isimden Hiko gençleri kazanır hatta iyide performans alır...

Mustafa risk almaz gençleri kazanayım derken ligi kaybetmeyi göze alamaz o en iyilerini kullanmayı tercih eder..
Tugay'ı hiç görmedik ama bence oda gençleri kazanabilir kariyerine yakışan odur..

Dışarıdan herhangi bir hoca bulmaya gerek yok takımda melo,sneijder,muslere,koray,emre çolak,bruma,telles,chedjeu yu tutsunlar kalanı paf takımdan temin etsinler paf takım antrenörü ile yola devam edelim görün bakın bundan daha kötü olmaz maliyettende kurtuluruz.

640×360

Bu lazım eli sopalı

cardozoya: Hala sol ayakla mı topa vuruyosun kaç yaşına geldin
Yusufa: Kendini genç mi sanıyosun 22 yaşındasın
İshaka: Sende solbeksin öylemi
costanta: iyi olsan milanda kalırdın buralara gelmezdin....

Adam şeytanın avukatı bence ligimizi tanıyan yerli yerine 2 hafta önce ligimizden giden yabancı hoca halilhodzic mantıklı olurdu

Geri
Üst Alt