Gelecek Karanlık!

ne olursa olsun bu takım ikinci olmalıydı ön eleme oynayacak olmamız çok kötü üstelik kısıtlı bir kadroya sahip olan bjk ikinci oldu

[attachment=9637:977418_Galatasaray_SK.jpg]

4 transferle bu takim yine sampiyon olur. yeterki su 4 oyuncu gercekten üst düzey oyuncu olsun.

Ekli dosyalar

• 977418_Galatasaray_SK.webp
    977418_Galatasaray_SK.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 109
Kadro da bişey yok 3 tane transfere ihtiyacımız lazım.Başımız da td olmadığı için bütün oyuncular kötü gözüküyor.Rijjkard dönemin de Elano'nun Sarp'tan bile daha kötü gözükmesi gibi.

.....................X.......................

X...............Sneijder...........Bruma

............Selçuk....Melo...............

Telles.......X..........Semih.......Hamit(Sabri, Veysel)

...................Muslera.................

Hicte kotu oldunu dusunmuyorum. Su takimin basina senol gunes yada eric geretsi getir. Yonetimede ali durust abdurrahim albayrak haldun ustuneli al. Sonra senelerce lige ambargo koy

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben kadronun kalitesiz olduğunu düşünmüyorum ben futbolcularda doymusluk olduğunu düşünüyorum semihe yapılan fauldu ama semih bu hareketi çok yapmaya başlamıştı bu hareketler oyuncunun gucsuzlugunu gösterir iyi antrenman yapmadiklarini gösteriyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucescu aydınlatıcı ile gelip karanlıkdan aydınlığa kavuşuruz inşallah.

Fazla transferede gerek xok bence 2-3 nokta transferleri hariç.

Görmek isteyen göze karanlık engel olamaz, görmek istemeyen göze ışık ne yapsın.

Kadro da bişey yok 3 tane transfere ihtiyacımız lazım.Başımız da td olmadığı için bütün oyuncular kötü gözüküyor.Rijjkard dönemin de Elano'nun Sarp'tan bile daha kötü gözükmesi gibi.

.....................X.......................

X...............Sneijder...........Bruma

............Selçuk....Melo...............

Telles.......X..........Semih.......Hamit(Sabri, Veysel)

...................Muslera.................

Burak kalır ( yabancı 6 kalırsa yaz dzekoyu)

Töre

Toprak veya uğur demirok

Niasse türk olursa oda secenek ola bilir belki

Yonetime :ali durust abdurrahim albayrak haldun ustunel.

Hoca: eric gerets yada senol gunes.

Transfer: muslera semih telles melo sneijder bruma kemigine takviye.

Oneri : 6+2 yi baz alarak

Gokhan tore ,eren derdiyok, dede, gomis, nuri(inler hakan yada tolgay da olur yeterki selcugu yedeklesin gerci ben.kalmasini dahi istemem ama), menez

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aight lets dissect this shyte

Kadronun %70'nin yeteneksiz yetenekli veya işi bitmiş olduğu bir ortamda ve bunları göndermek yerine 5 yıllık sözleşme imzalayacak olan yönetim ile mancini gitsin gitmesin farketmez gelecek yıllardan çok umutsuzum üstüne birde ciddi maddi sıkıntının olacağı yaz transfer dönemine gireceğimizi varsayalım yönetim çok iyi bir hoca getirerek kadro konusunda tam yetki vererek temizlemeye gitse bile o zamanda maddi sorunlar engel oluyor bu temizlik için bu oyuncuları göndermek bile büyük zarar olacakken yerlerine nasıl oyuncu transfer edeceğiz ? Ayrıca şampiyonlar ligine giderken bile aldığımız oyuncuların kalitesi ortada gidemezken ne kadar kaliteli oyuncular transfer edebileceğiz ?

- Kadronun %70'nin yeteneksiz yetenekli veya işi bitmiş olduğu bir ortamda
Check_mark.png

- bunları göndermek yerine 5 yıllık sözleşme imzalayacak olan yönetim ile
Check_mark.png

- mancini gitsin gitmesin farketmez
x.png

- birde ciddi maddi sıkıntının olacağı yaz transfer dönemi
x.png

- yönetim çok iyi bir hoca getirerek kadro konusunda tam yetki vererek temizlemeye gitse
x.png

- bu oyuncuları göndermek bile büyük zarar olacakken
x.png

- Ayrıca şampiyonlar ligine giderken bile aldığımız oyuncuların kalitesi ortada
Check_mark.png

- gidemezken ne kadar kaliteli oyuncular transfer edebileceğiz
x.png

VERDICT:
mail-delete.png

sorry b. chetineur u got DIESEL'd

findmeguilty.gif

Lucescu + as takıma 4 transfer + rotasyona gerekli oyuncuların katılması + Amrabat , Burak , Hajrovic , Chedjou'nun vs. satılıp kaynak yaratılması ile tekrar en yukarılara oynarız.

Bu kadar da karamsar olmaya gerek yok. Her sene şampiyon olacağız diye bir şey de yok. 4-5 transfer, yeni sezon bizi başarıya götürebilir. Mancini'nin de kalmasından yanayım. Zaten gelirken de bu sezondan kimin umudu vardı? Transferlere bile bakıldığında gelecek sezon için yapıldığı bariz. Biraz sabretmemiz gerek. Onun yerine gelecek hoca çok çok büyük bir değişiklik yapacak diyorsanız (kloop, mourinho vb tarzında) gelsin tabi. Ama zor.

Ayrıca sadece üç kişilik kadro yazmışsın. Bu şekilde kadro oluşturmaz hiç bir takım. Belli bir süreç sonucu olacak bir şey bu. O kadar da kötü kadromuz olduğunu düşünmüyorum. İlk 11 için üç sağlam nokta atışına ihtiyacımız var acil olacak.

--------------Muslera

Veysel-Semih-Transfer-Alex

------Melo-Sneijder-Selçuk

---*Bruma-Transfer-Transfer

Bruma yerine performansına göre, Hajroviç ya da Ontivero'da oynatılabilir. Yeter ki ilk 11 için alacağımız üç oyuncu kaliteli olsun.

Mesela Stoper: Astori, Forvet: Benteke, Dzeko, Kanat: Bernard vs

Yönetim ve elemanı değişsin sonra tartışalım yoksa sonumuz şimdiden belli tartışmaya gerek yok.... Bunun vebali genel kurulda seçim kararı veremeyen taş devri insanlarınındır... Yoksa lise despotlarının mı demeliydim....

Geri
Üst Alt