Gelecek Sene Kimden Çıkış Bekliyorsunuz?

takım leş gençlerin işi zor ama bruma koray telles ayrıca yeterli olmasada rezil inandan furkanın alabileceğini düşünüyorum

takım leş gençlerin işi zor ama bruma koray telles ayrıca yeterli olmasada rezil inandan furkanın alabileceğini düşünüyorum

Hacı bu nasıl bir çelişkidir yaa :D Takım leş diyorsun, genç oyuncuların işi zor diyorsun sonrada 5 tane genç sayıyorsun :D

Takım leş falan değil. Koray,Oğuzhan, Bruma, Lucas, Telles, Furkan hepsi yetenekli ve yaşları 18 21 arası gençler. Az biraz inançlı olun. Diğer takımlarda beklentinin bu kadar yüksek olduğu gençleri bir sayarmısın. Hepsini toplasan bizim takımdakiler kadar çıkmaz.

Hacı bu nasıl bir çelişkidir yaa :D Takım leş diyorsun, genç oyuncuların işi zor diyorsun sonrada 5 tane genç sayıyorsun :D

Takım leş falan değil. Koray,Oğuzhan, Bruma, Lucas, Telles, Furkan hepsi yetenekli ve yaşları 18 21 arası gençler. Az biraz inançlı olun. Diğer takımlarda beklentinin bu kadar yüksek olduğu gençleri bir sayarmısın. Hepsini toplasan bizim takımdakiler kadar çıkmaz.

gençler kaliteli bir takımda gösterir kendini neresi çelişki ? atıyorum burakla umutla bir genç nasıl kendini göstersin at pası duvara çarpsın veya ver geri alama gibi bir çok etken

bruma, furkan, koray, berk

kendilerini gelistirip diger sezon hepsi ilk 11'e girecek konumda olmalilar

Hey Hey... Pınar Başı Bruma Bruma,

Yar Yar Yar Yar Yar Yar Aman.

Yaz Gelince Öter Kuşlar,

Leylim Leylim Leylim Aman.

Lizbonda Buldum Seni,

Ellere Vermem Seni.

Cimboma Alsam Seni,

Fenere Sarsam Seni.

Hey Hey... Çaktım Fenerin Başına,

Yar Yar Yar Yar Yar Yar Aman.

El Ettim Dudu Kuşuna,

Leylim Leylim Leylim Aman.

--------------------------------------------------------Kayseri Erciyesli Kaleci-----------------------------------------------------------------

Salih Dursun--------------------Koray Günter------------------------------Gökhan Zan--------------------------------İshak Doğan

-------------------------------------------------------------Umut Gündogan-----------------------------------------------------------------------

---------------------------------------Emre Colak----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------Hajrovic---------------------------------------Furkan Özçal-------------------------------------------A. Bruma---------------

----------------------------------------------------------------Umut Bulut----------------------------------------------------------------------------

biraz degisik

Hajro!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Bruma

Koray

İbrahim Coşkun

Furkan Özçal

Umut Gündoğan

İshak Doğan

Geri
Üst Alt