Gelecek Sezon 32 Yaşından Büyük Yabancı Transferine Yasak Geliyor Söylentisi

8 sahada, 2 kulübede olması bence çok sorun değil Ömer Bayram-Emre Akbaba-Mert Hakan ve Emre Kılınç dörtlüsüni sahada tutarsak 7 yabancı ile etrafına bir takım kurulabilir Muslera-Marcao-Luyindama-Yabancı Sağ Bek-Yabancı Orta Saha-Yabancı Kanat-Falcao 2 tane de kulübede oyuncu olacaksa birisi kesinlikle Donk olmalı diğeri de büyük ihtimalle yabancı forvet olur

Ama +2 Tribünde yabancı oturması tamamen saçmalık ya de ki kadronda 8+2 toplam 10 yabancı olabilir ya da 12 yabancının hepsinin kadroya yazılmasına müsaade et tribünde oturacak yabancıdan hiçbir katkı bekleyemeyiz Saracchi&Linnes&Sekidika ve Ozornwafor gibi adamlar ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor o takdirde

Muslera
Arias
-Luyindama-Marcao-Ömer
Mert Hakan-Lemina
Trezeguet
-Emre Akbaba-Emre Kılınç
Falcao

Bence kötü bir takım olmaz hatta +1 yabancı sahada tutma şansımız da var

8 sahada, 2 kulübede olması bence çok sorun değil Ömer Bayram-Emre Akbaba-Mert Hakan ve Emre Kılınç dörtlüsüni sahada tutarsak 7 yabancı ile etrafına bir takım kurulabilir Muslera-Marcao-Luyindama-Yabancı Sağ Bek-Yabancı Orta Saha-Yabancı Kanat-Falcao 2 tane de kulübede oyuncu olacaksa birisi kesinlikle Donk olmalı diğeri de büyük ihtimalle yabancı forvet olur

Ama +2 Tribünde yabancı oturması tamamen saçmalık ya de ki kadronda 8+2 toplam 10 yabancı olabilir ya da 12 yabancının hepsinin kadroya yazılmasına müsaade et tribünde oturacak yabancıdan hiçbir katkı bekleyemeyiz Saracchi&Linnes&Sekidika ve Ozornwafor gibi adamlar ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor o takdirde

Muslera
Arias
-Luyindama-Marcao-Ömer
Mert Hakan-Lemina
Trezeguet
-Emre Akbaba-Emre Kılınç
Falcao

Bence kötü bir takım olmaz hatta +1 yabancı sahada tutma şansımız da var

Ben Emre Akbabanin ilk 11 oyuncusu olamaz diye dusunuyorum. O kalitede degil. Galatasaray gibi takim, oraya cok daha iyi bir 10 almali.

Evander
Talisca

Bu tarz skorer 10 numara almali.

Alt yapıdan yeni bir Ozan Kabak çıkarırsak Avrupaya gitmesi yasak, işinize gelirse.
İşte çoğu kişi bunun farkında değil kimse iyi yerli oyuncularını satmak istemeyecek mesela İrfancan kolay kolay yurtdışına göndermez başakşehir onu bu karardan sonra mesela Uğurcan Çakır için büyük transfer haberleri çıkıyordu büyük ihtimalle hepsi yalan olacak ne bileyim Abdülkadir Avrupa'ya transfer olmayı unutsun bundan sonra

Ve bu kararı neden Anadolu kulüpleri bu kadar destekliyor anlamıyorum ellerindeki Mert Hakan&Emre Kılınç gibi parlayan isimleri hemen büyük takımlar kapacak öyle istedikleri gibi ucuzdan yabancı oyuncu toplayamayacaklar takımlarına bu seneki Sivas&Alanya geçen seneki Malatya gibi bir takım kolay kolay ilk 5 içinde olamayacak bundan sonra

Ne bileyim Evander & Kudus gibi gençleri hedef seçmek yerine Hakan Çalhanoğlu Okay Yokuşlu gibi oyuncuların peşinde koşacağız bundan sonra

Alt yapidan cikan oyunculari artik ülkeye hapis eder takimlar. Gitmeyi isterse cok asiri bonservis isterler, ve bunu veren takimlar nadir olur. Oyuncuyun morali bozulur ve sözlesmesi tek 1-2 sene kaldiysa, sözlesmesinin bitip bedavaya ülkeden kacmayi düsünürse hic sasirmam. Ben olsam aynisini yaparim.

Ben Emre Akbabanin ilk 11 oyuncusu olamaz diye dusunuyorum. O kalitede degil. Galatasaray gibi takim, oraya cok daha iyi bir 10 almali.

Evander
Talisca

Bu tarz skorer 10 numara almali.
Yani skorer 10 numara ise mesele Emre Akbaba'dan daha iyisini zor buluruz Emre Akbaba'nın bize gelmesini sağlayan sezon performansıyla ligde Talisca'dan filan daha fazla skor üretmişti geçen sene ilk maçlarında ne kadar skor üretebileceğini gösterdi bu sene ayağı kırıldı döndü ilk maçlarında ne kadar skor ürettiğini gördük bu konuda hakkını yedirmem Emre Akbaba'nın :asd:

Ama şeye katılırım gerçekten orta saha görevlerini yerine getiren takımın oyun kurucusu olacak kalitesiyle takımı taşıyacak oyuncu mu Emre Akbaba ? bence değil ki kendisinin de böyle bir iddiası olduğunu zannetmiyorum dediğim gibi şu takımla birlikte +1 yabancı hakkımız var sahada Evander'in bonservisini karşılayabilecek gücümüz olursa kesinlikle isterim çok özel bir futbolcu o çocuk yine aynı ligden Mustapha Bundu'yu takımda görmeyi çok isterdim mesela bonservis ödeyebilecek gücümüz olursa veya Hollanda'dan Ejuke'yi

Ama Evander-Bundu gibi adamları takıma katmak için kesinlikle Diagne-Belhanda-Maicon-Feghouli ve Babel gibi adamları "bonservis" kazanarak takımdan göndermemiz gerekiyor ve Lemina&Onyekuru gibi adamların transferinden vazgeçmek gerekiyor

Saçmalığın daniskası. Bu kadar salakça yönetilen bir tff olamaz. Yabancı sınırı falan gelirse yerliler yine hak etmeden yatarak para kazanacak. Birileri bundan rant sağlıyor kesinlikle.

Geçen emre ile ardanın canlı yayınında emre gelecek sezon 8 yabancı olacak demişti. Sonra en azından benım fıkrım dıye duzelttı. Bunlar planlı şekilde bu işi yapacaklar şimdiden kamuoyunun tepki koyması lazım. 6 yabancı ile bırak futbol izlemeyi fm bile oynanmaz.

32 yas sinirlamasi fena degil ama tribünde yabanci oturtacak karari cikaran gerizekalidir net olarak

burak yilmaz, caner erkin ve gökhan gönül'e mi güvenip yerlileri zorla oynattirmak istiyorlar?

merih caglar kabak vs hic biri yurt disina gitmezdi böyle bir kural olsa

Bu yeni kararlar alındıktan sonra milli takım filan of of dünya kupasını kaldırır artık, ligde oynayan yerli süper starlarla.Herkes çağa ayak uydurmanın peşinde bu gerizekalılar ise yontma taş devrine dönme derdinde.Keltoşun kararları değil elbet bu.Kimin yukardan emri verdiği belli.Şacını şeyettiğimin rıdvanı 2 senedir sahadaki futbolu değil milli marş okunuyormu okunmuyormu ona bakıyordu.Sanki futbol değil savaşa hazırlanıyor takımlar allahın angutları.
süper ligde oynayan hic bir türk stoper milli takima giremiyor ya iste bu menajerlere para yedirdiklerinden iste hep menajer lobisiyle yabanci siniriyla oynamak istiyorlar

Millet Luiz Gustavo'yu alıp verim alamıyor diye neden ceremesini biz çekiyoruz anlamıyorum. Şimdiye kadar her futbolcuya olabilecek sakatlık gibi konular olmadığı sürece 32 yaş üstü sayısız futbolcudan verim aldık. Drogba gibi hem takımın bilinirliğini yükselten hem de avrupa kupalarında bizi taşıyan örnekler de cabası.

Her türlü yabancı sınırlamasına karşı çıkmalıyız. Onun yerine kulüplerin gelirlerine göre hareket edilmesi sağlansın, büyük maaşlar dönmesin.

Ne zaman başarılı olsak çıkıyor ortaya bu yabancı sınırı mevzusu. Yıl olmuş 2020. Hala aynı konuları konuşuyoruz. Faydasını görecek olsak bu zamana kadar görürdük.

Ayrıca son yıllarda futbolcu ihraç etmeye de başladık. Yabancı sınırı gelirse bunun önü de kesilmiş olacak. Sporda rekabet iyidir.

25 yaşında bir yabancıyı getirsen 32'sine kadar İstiklal Marşı'nı anca ezberletebiliyorsun. TFF kendi içinde çelişiyor.

İnşallah sınırlama bundan ibarettir ne diyelim.

Bizim anadolu takimlari 32 yasi yerine, 30-31 yasindaki yabanciyla doldururlar kadrolarini.

Geri
Üst Alt