Gelecek Sezon Transfer Planlaması

Oncelikle yapilmasi gereken bu teknik ekiple devam edilecek mi edilmeyecekmi ona karar vermek. Eger bir degisiklik yapilacaksa oncelikle hoca degismeli. Yoksa onumuzdeki yili da kaybederiz.

960471_Galatasaray_SK.jpg

Oncelikle yapilmasi gereken bu teknik ekiple devam edilecek mi edilmeyecekmi ona karar vermek. Eger bir degisiklik yapilacaksa oncelikle hoca degismeli. Yoksa onumuzdeki yili da kaybederiz.

Hoca degisikligi olmaz bosuna tartismaya da gerek yok bence. Oyle bir durum gozukmuyor, zaten yonetimin/baskanin 2-3 yilin planlamasini yapiyor Mancini ile. Ligin bitime kadar tabiki degiskenlikler olabilir cunku sonucta Turkiye de hersey mumkun orasi ayri.. (ama temel sorunumuz kesinlikle teknik direktorumuz degil, bu sadece duz mantik olur)

Hoca degisikligi olmaz bosuna tartismaya da gerek yok bence. Oyle bir durum gozukmuyor, zaten yonetimin/baskanin 2-3 yilin planlamasini yapiyor Mancini ile. Ligin bitime kadar tabiki degiskenlikler olabilir cunku sonucta Turkiye de hersey mumkun orasi ayri.. (ama temel sorunumuz kesinlikle teknik direktorumuz degil, bu sadece duz mantik olur)

Mancini sezon sonunu bile görmeyecek bana göre. Kesinlikle yeni sezonda olmaz.

# tapatalk #

.....................onur.............

veysel..semih..alex/lescott..alex

.............melo..inler/nuri............

...nani.........sneijder.......bruma/olcan

................xxxxxxxxxxx........

hangisi daha iyi siz karar verin

---------------------Muslera-------------------------

---------Semih----Koray----Ömer---------------

Hamit-----Melo---------------İnler----A.Telles

----------------------Sneijder------------------------

-------Gabbiadini------------Balotelli------------

----------------------Muslera------------------------

Tarık------Semih-------------Ömer--------Alex

---------------Melo--------------İnler----------------

G.Töre-------------Sneijder--------------Bruma

-----------------------Balotelli-----------------------

----------------------Muslera------------------------

Tarık-----Semih---------------Ömer-------Alex

--------------Hamit--Melo--İnler------------------

-----------------------Sneijder----------------------

--------Gabbiadini------------Balotelli-----------

Salla transferi, sinirlama kalksin bu ligi yerle bir ederiz. En büyük transfer YABANCI SINIRLAMASI olur. AB statüsü yalan oldu ama neyse..

He vallah. AB statusunden bi haber bile yok. Azizi bile gondermistik haber alsin diye..

O AB olayi yalanmis zaten. Yönetim sIkmIs. Avukatlar arastirmis, yok öyle dava.

Zaten kulub olarak dava yapmamisik. Bazi yabanci oyuncular kisisel dava acmisti benim bildigim.

Yalanmis iste o olay.

Ayrica Aribogan'in Kanaltürk'te 'kulübün' davasindan bahsetmisti. Her neyse, oyuncular adina da yokmus..

Sasirmadim nedense..

gökhan inler ve sağlam bi de forvet alacaksın ayrıca onur alınırsa muslera iyi paraya gönderilebilinir

Terim sevdalısı Selçuk ve Burak gidebilir.

Geri
Üst Alt