Gelecek Sezon Transfer Planlaması

Muslera Veysel Koray Y.S Telles Melo Selcuk Bruma Olcay Y.Forvet

Alin size Burak'siz 11. 18'ede Berk Ismail'i alirsin hatta 6+2 gelirse bir forvet daha alirsin yabanci birde sag bek sorun filan kalmaz.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Bence ilk önceliğimiz ne olursa olsun Mancini ve Tulun'un transferde önerdiği adamları almamak olsun

Bi ara bi agbonlahor diye topcu vardi baya iyiydi ne oldu ona takip eden var mi?

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

-----------------Burak----------------

Bruma------Sneijder---A.Lacazette

-------G.Inler--------Melo-------------

Telles---Vidic--Koray-------Veysel

--------------Onur K.-------------------

7-8 transferli kadrolardan bizde yapalim. Onur Alves Koray Omer Telles Alonso Nuri Sneijder Robben Arda Balotelli

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

İlk bold kısmı gördüm, okumayayım gerisini diye düşündüm, ama neyse bi bakayım yine de yazmış dedim. İkinci bold kısmı görünce sinirlendim, saçmalamış dedim. Kazara üçüncü bold kısmı (hala o mevki!) görünce sustum çünkü ceza yemek istemedim.

Sen söyle yerli birini Burak yerine ama genç dinamik olsun.İlk işaretlediğine gelince Selçuk 2m bile zor.

İlk bold kısmı gördüm, okumayayım gerisini diye düşündüm, ama neyse bi bakayım yine de yazmış dedim. İkinci bold kısmı görünce sinirlendim, saçmalamış dedim. Kazara üçüncü bold kısmı (hala o mevki!) görünce sustum çünkü ceza yemek istemedim.

Selçuk'u first class takım almaz Bunun dışındakilerde Everton,Valencia falan 30 yaşındaki adama en fazla 2-3m verir.Chedjou olayı tamamen spekülasyon,teklif olduğunu sanmıyorum.Eboue geçen seneden düştü performansı bu sene 0 katkı.30u aştı para etmez.Muslera da WC'ta vitrin yaparsa ayrılmak ister gibi geliyor bana da.15-20m€ arası teklif gelebilir ama yerine kim geçecek?Ama Onur yurt içi tercih etmez.Zaten 2.5m€ maaş alıyor.Üstüne bir de risk almaz.Seviliyor Trabzon'da

Selçuk'u 2m € sattınya dicek birşey yok diğer herşeye katılıyorum Chedjou ya PSG'den 8m verdiklerini söylüyolardı min. 5m e kadar yollanabilir Amrabat kiralık devam edicek diyolar bence başkalarını beslemeyelim vericeksek satalım 5-7m gibi bir paraya Eboue'dende 3m € dan açılışı verip 1.5m € kadar satılabilinir sonuçta markette 4.75m € gözüküyor bu arada Drogba Eboue gibi oyuncuları yolladıktan sonra ciddi bir maaş bütçeside açılıcaktır.Bunlara Hamit'i de ekleyebiliriz çok fazla maaş alıyor ayrıca ufak bir bonservis ücreti alabiliriz belki almanyada kardeşinin takımından istenildiği söylentileri var. Ontivero kesinlikle kiraya verilmeli ilk 11 şartı ile. Kadrona bakıncada Ş.Liginde fark yicek bir takım görüntüsü var tecrübeli isimler lazım o kadroya Menez Lavezzi gibi ayrıca Musleraya 20m € gibi bir teklif geldiği taktirde satılıp yerine Onur'u almalıyız böylece en azından 1 bölgede daha rahat olmuş olcaz geçen günlerde Trabzonspor Atletico Madrid'e Onur için bonservisin 9m € olduğunu söyledi Atletico 5m € teklif etti 7.5m € bağlarız.

Selçuk'u first class takım almaz Bunun dışındakilerde Everton,Valencia falan 30 yaşındaki adama en fazla 2-3m verir.Chedjou olayı tamamen spekülasyon,teklif olduğunu sanmıyorum.Eboue geçen seneden düştü performansı bu sene 0 katkı.30u aştı para etmez.Muslera da WC'ta vitrin yaparsa ayrılmak ister gibi geliyor bana da.15-20m€ arası teklif gelebilir ama yerine kim geçecek?Onur yurt içi tercih etmez.Zaten 2.5m€ maaş alıyor.Üstüne bir de risk almaz.Seviliyor Trabzon'da

Selçuk'u first class takım almaz Bunun dışındakilerde Everton,Valencia falan 30 yaşındaki adama en fazla 2-3m verir.Chedjou olayı tamamen spekülasyon,teklif olduğunu sanmıyorum.Eboue geçen seneden düştü performansı bu sene 0 katkı.30u aştı para etmez.Muslera da WC'ta vitrin yaparsa ayrılmak ister gibi geliyor bana da.15-20m€ arası teklif gelebilir ama yerine kim geçecek?Onur yurt içi tercih etmez.Zaten 2.5m€ maaş alıyor.Üstüne bir de risk almaz.Seviliyor Trabzon'da

Selçuk'u 2m € satarsak 10m € ya seneye geri isteriz satmamak daha karlı yani Chedjou için spekülasyon olma olasılığı var tabikide Eboue içinse hiç olmadı bir katar kulübüne filan bir şekilde satabileceğimizi düşünüyorum ufakta olsa bir bonservis koparırız yani Onur konusundada kulübü ikna edebildiğimiz taktirde Onur gelir sonuçta 5m € Atletico'ya gidiceğine 7.5m € Türkiye'ye gelmeyi tercih edebilir hiç olmadı Muslera'yı yollayıp bonservis ücreti olmayan ve maaş olarak daha az alan Akınfev denene bilir.

Gidenler;

Eray

Aykut

Burdisso

Ceyhun

Aydın

Chedjou

Eboue

Lucas(Kiralık)

Dany

Amrabat

Sercan

Yiğit

Engin

Drogba

Berk(Kiralık)

Zan

Gelenler;

Vincent

Furkan

Bruma

Erdin Demir

Daniel Agger, Kaboul veya Bassong

Kadro;

Kaleciler:

Muslera, Ufuk, Çipe

Defans:

Semih, Günter, Salih, Yabancı, Veysel, Sabri, Telles, Erdin, Balta

Orta Saha:

Selçuk, Melo, Yekta, Çolak, Furkan, Sneijder, Bruma, Hamit, Umut Gündoğan, Hajrovic

Santrafor:

Burak, Vincent, Umut

Son olarak TD Gerets

Selçuk'u 2m € satarsak 10m € ya seneye geri isteriz satmamak daha karlı yani Chedjou için spekülasyon olma olasılığı var tabikide Eboue içinse hiç olmadı bir katar kulübüne filan bir şekilde satabileceğimizi düşünüyorum ufakta olsa bir bonservis koparırız yani Onur konusundada kulübü ikna edebildiğimiz taktirde Onur gelir sonuçta 5m € Atletico'ya gidiceğine 7.5m € Türkiye'ye gelmeyi tercih edebilir hiç olmadı Muslera'yı yollayıp bonservis ücreti olmayan ve maaş olarak daha az alan Akınfev denene bilir.

Akinfeev çok iyi bana kalırsa Muslera'ya denk bir kaleci ama yabancı kontenjanını kaleciye mi harcıyacaz asıl soru bu.

çok kaliteli forvet

2 genç ve dinamik kanat alınırsa seneye 4. yıldızı takarız

olcan ne kadar doğru bilmiyorum ama iyi transfer olur

selçuk ve burak'a avrupada başarılar

Akinfeev çok iyi bana kalırsa Muslera'ya denk bir kaleci ama yabancı kontenjanını kaleciye mi harcıyacaz asıl soru bu.

Benim burdaki amacım Türk kaleciyi alamıyorsak Muslera'yada talip varsa ticari olarak düşünüp hem maaş hem transfer bütçesinde yer açmak için dedim yaş olarakta Akınfev iyi ve bedava tekrar satabilme olasılığımız var. FM mantığı ile yaklaşıyorum :D

sag beke veysel , ortaya gokhan inler , defansa ömer toprak , sol açığa bruma , forvete yabancı forvet

Muslera

Veysel-Koray-Semih-Telles

Selçuk-Melo

X-Sneijder-Bruma

X

Roben ve Dzeko gibi 2 kaliteli yabancı alıp 1-2 kaliteli yerli ile nokta atışı yapmalıyız..

Defans gobeginin yerli olmasi gerektigini dusunuyorum. Semih , Koray ikilisine Omer Toprak ve Serdar Tasci'yi ekleyebilirsek super olur.

En elzem bolgenin ise hizli kanat oyuncusu oldugunu dusunuyorum, yildiz bir sag acik ve gokhan tore/olcan ile burayi guclendirmeliyiz. Bir de ayagina hakim guclu bi yabanci santraforla transferi kapatabiliriz.

Bruma------Dzeko/Balo------------Menez

------------------Sneijder-------------------

-----------Selcuk-------Melo--------------

Telles----Koray-------Omer--------Veysel

-------------------Muslera-------------------

-------------------------------------------muslera/ufuk/sinan bolat---------------------------------------------

---şener/veysel-------------ömer toprak/koray----------semih/vermalen---------telles/tarık-------

-------------------------------------melo/yekta-------------------gökhan inler/selçuk------------------------

-----------------------------------------------sneijder/hakan çalhanoğlu----------------------------------------

-----menez/aras özbiliz----------------------------------------------------------------bruma/olcan adın------

----------------------------------------------------david villa/burak yılmaz/deniz yılmaz------------------------

vermalen/menez/david villa'nın sözleşmeleri bitiyor yanılmıyorsam.

Geri
Üst Alt