Gelecek Sezon Transfer Planlaması

1 Melo 30 yasinda diye gonderiyorsun yerine 30! yasinda Inleri'i getiriyorsun

2 Texeira inanilmaz yuksek bir fiyata gidecektir, Heleki Lucescu gelirse Shaktar baskani inat olarak fiyat daha yukseltir.

3 Butce felan fark etmez, transferlerden aldigimiz paralari kullanmaliyiz yeni oyunculari icin

4 GS'nin borcu var, kalan parayla artistlige luzum yok borclar odensin bir miktar.

5 Benim kadrom uzun vadele 3/4 sene goturur diye dusunuyorum ve bununla birlikte paralar transfere degil borclara gidecektir.

6 Inler - Selcuk ikilisi defansif yonden zayif beraber oynarlarsa defans ve atak olarak takim 2ye ayrilir.

1 Melo 30 yasinda diye gonderiyorsun yerine 30! yasinda Inleri'i getiriyorsun

2 Texeira inanilmaz yuksek bir fiyata gidecektir, Heleki Lucescu gelirse Shaktar baskani inat olarak fiyat daha yukseltir.

3 Butce felan fark etmez, transferlerden aldigimiz paralari kullanmaliyiz yeni oyunculari icin

4 GS'nin borcu var, kalan parayla artistlige luzum yok borclar odensin bir miktar.

5 Benim kadrom uzun vadele 3/4 sene goturur diye dusunuyorum ve bununla birlikte paralar transfere degil borclara gidecektir.

6 Inler - Selcuk ikilisi defansif yonden zayif beraber oynarlarsa defans ve atak olarak takim 2ye ayrilir.

Herhalde Melo ne durumda olursa olsun yazdığımda herkes kızacaktır biliyorum bende çok seviyorum fakat bu sene Dünya Kupasına gitmek istediği için çok iyi oynadığını bundan sonraki senelerde bu kadar iyi olacağını sanmıyorum Gökhan 29 yaşında haklısın ama Gökhan'da 2 yönlü oynayabiliyor ayrıca kontenjanda yer açılacak diye yolluyorum yoksa Sneijder, Muslera, Melo bu adamların kim gitmesini ister. Ayrıyetten bu saydığımız adamlar çok fazla maaş alıyor yani maaş bütçesi çok fazla rahatlıcağını düşünüyorum ben biraz daha ticari bakıyorum bu tür durumlara duygusal olamıyorum k. bakmayın şuan piyasada sayılı üst düzey Türk oyuncu var bunlardan biride Gökhan İnler , Emre Can, Hakan Ç. , Ömer Toprak , Serdar Taşçı bunlar sadece alabileceğimiz isimler o sebepten dolayı yoksa Melo yerine koy Emre Can'ı kıy 10-15m € verirlerse al 10 sene rahat ol ayrıca forvet gibi bir sıkıntımız var Burak'la olcak iş değil 1 tane yabancı forvet alsak max. 2'li forvet yada tek forvet oynucaz bu sebepten dolayı orta saha oyuncuları fazla yorulmucak defansa katkılarınında daha fazla olucağını düşünüyorum.

hala 30 luk oyuncular yaziliyorya inanamiyorum halbuki örneklerini görüyoruz kur iste genc takim .

türklerden:

hakan calhanoglu

ömer toprak

kaan ayhan

tolga cigerci

tolgay arslan

adem büyük

okay yokuslu

deniz yilmaz

muhammet demir

yabanci:

gaitan

vermaalen

nani

balotelli zor tabi alinmasi genede yaziyorum

gönderilmesi gereken yerliler:

ceyhun gülselam

aykut

ufuk

umut bulut

aydin yilmaz

gökhan zan

hamit altintop sakatlik problemleri var ve maasi cok

gönderilmesi gereken yabancilar:

eboue

burdisso

drogba

amrabat

chedjou

dany

ontivero (kiralik)

hayrovic (kiralik)

bruma (kiralik)

6+2 yabnci sinirina göre yaptim kadroyu tabiki bu gaz kafa ne cikarir bilemiyorum.

türkiye ligi 11

986285_Galatasaray_SK.jpg

avrupa 11

986287_Galatasaray_SK.jpg

bizim taraftar kafayi yemis, muslera, melo ve wesleyi yolluyorlar, vallahi nediyeyim nefret ettiriyorsunuz ayni takimi tuttumuza

bizim taraftar kafayi yemis, muslera, melo ve wesleyi yolluyorlar, vallahi nediyeyim nefret ettiriyorsunuz ayni takimi tuttumuza

Takımın mali durumu kötü ve 6+2 yada 5+0+3 sisteminden biri olucak bu sistemde yer açmak adına ve daha iyi oyuncular için transfer parası çıkarmak için yapılabilecek hamleler fakat zaten bunlar bizim hayallerimiz ciddiye alınmamalı diye düşünüyorum. Ayrıyetten Sneijder ile Melo bu sene Dünya Kupası için ekstra bir performans gösterdiğine inanıyorum katılır katılmazsın saygı duyarım özellikle Sneijder en iyi sezonlarını hep Dünya Kupası öncesi sergilemiş ve genelde Muslera , Sneijder ve Melo'yu sattığımızda yerine türk oyuncu alıyoruz yani bir nevi kontenjan için biraz ticari bakıyoruz.

Vidic gibi reislerin reisi bi stoper gelmedikçe seneyede bi yol olmaz. ilk önce defans.

Takımın mali durumu kötü ve 6+2 yada 5+0+3 sisteminden biri olucak bu sistemde yer açmak adına ve daha iyi oyuncular için transfer parası çıkarmak için yapılabilecek hamleler fakat zaten bunlar bizim hayallerimiz ciddiye alınmamalı diye düşünüyorum. Ayrıyetten Sneijder ile Melo bu sene Dünya Kupası için ekstra bir performans gösterdiğine inanıyorum katılır katılmazsın saygı duyarım özellikle Sneijder en iyi sezonlarını hep Dünya Kupası öncesi sergilemiş ve genelde Muslera , Sneijder ve Melo'yu sattığımızda yerine türk oyuncu alıyoruz yani bir nevi kontenjan için biraz ticari bakıyoruz.

Mali durum kötü, yolla Burak i, zaten futbolculugu bir halta yaramiyor, bari bonservisini cikarabiliyorsa hemen yollansin. Eboue ve Drogba da fazla maas aliyor onlar da yollansin. Amrabat eh peh begendirdi, onu da yolla 5 milyona. Selcuk zaten oynamiyor onu da yolla kurtul 2,5 milyon yillik maliyet ten.

Burak 2,5

Amrabat 1

Eboue 2,5

Drogba 5

Selcuk 2,5

= 13,5 Milyon cebinde kaliyor üstelik Amrabat ve Burak icin 5er milyon bonservis, cebinde de giriyor 10 Milyon Nakit para.

Gider bedavaya Menez i alirsin, bir iki türk ve bir forvet adam gibi alirsin biter, takimi sil bastan yapip, takimin tek futbol zekasi olan futbolculari yollamak ihanet tir Galatasaray a

Mali durum kötü, yolla Burak i, zaten futbolculugu bir halta yaramiyor, bari bonservisini cikarabiliyorsa hemen yollansin. Eboue ve Drogba da fazla maas aliyor onlar da yollansin. Amrabat eh peh begendirdi, onu da yolla 5 milyona. Selcuk zaten oynamiyor onu da yolla kurtul 2,5 milyon yillik maliyet ten.

Burak 2,5

Amrabat 1

Eboue 2,5

Drogba 5

Selcuk 2,5

= 13,5 Milyon cebinde kaliyor üstelik Amrabat ve Burak icin 5er milyon bonservis, cebinde de giriyor 10 Milyon Nakit para.

Gider bedavaya Menez i alirsin, bir iki türk ve bir forvet adam gibi alirsin biter, takimi sil bastan yapip, takimin tek futbol zekasi olan futbolculari yollamak ihanet tir Galatasaray a

Burak ile Selçuk'u sattığında yerine koyacak 2 tane türk saysana bana ????

zor, yerinede illaki birini bulmakta zorunda degiliz aslinda önemli olana ayni pozisyonlarda oyuncular bulup rekabeti artirmak önemli, neden burak ve selcuk satiliyor anlamiyorum yoksa yabanci sinirimi kalktida benimmi haberim yok.

ikisi de bulunmaz hint kumasi degil, Burak yerine yabanci forvet ve bir yada iki yerli forvet ( Muhammet Demir, Deniz Yilmaz ve Cenk Tosun) Su an da yerli bir cok orta saha var, Selcuk sanki her mac mükemmel oynuyor da, daha iyisini bulamayiz diyorsunuz...

zor, yerinede illaki birini bulmakta zorunda degiliz aslinda önemli olana ayni pozisyonlarda oyuncular bulup rekabeti artirmak önemli, neden burak ve selcuk satiliyor anlamiyorum yoksa yabanci sinirimi kalktida benimmi haberim yok.

Erkan bana değil diğer arkadaşa soracaksın biz kadro yapıyoruz ve kadrolarda Muslera satıp Onur'u alıyoruz Melo ile Gökhan inler yer değişsin gibi alternatifli ve kar getircek kaliteli türkleri takıma alalım diyorum Sneijder'de dahil tabiki sadece fikirimdir fakat bu kişilerin kesinlikle satılmaması gerektiğini ve satılcaklara Burak Selçuk diyolar kesinlikle saygı duyuyorum bu arkadaşlara onlardanda bana saygı duymasını istiyorum. Fakat takımda Türklerin sayısını çoğaltmamız lazım 4. yıldızı almak için yedeklerde alternatif çok olmalı ayrıyetten yüksek kaliteli olmalılar direk ilk 11 alabilecek oyuncular olmalıdır.

Bu Lig boyle devam edikce transfere gerek yok zaten anlamida yok.

İmkan olsa da Melo,Nando ve Sneijder dışında herkes gitse.

İmkan olsa da Melo,Nando ve Sneijder dışında herkes gitse.

Yabancı sınırı olmasa kalsınlar hiç bir zaman gitmesinler ama bu yabancı sınırı bizi çok zorluyor aldıkları maaşlarda çok fazla yaşları itibari ilede piyasası biticek artık değerlerinin üstüne teklif geldiği taktirde satılmalı daha genç olanlar alınmalıdır hatta Türk varsa direk alınmalıdır. Örn: Melo = Emre Can

Sneijder = Hakan Ç. ,Alex Teixeira ,Kagawa Muslera = Onur Onurun yedeğide Sinan Bolat

bence selcuk ve burak in performansinin düsük olmasi tek cevabi rakibi yok ve bu pozisyonlarda rekabet olusturalamiyor ,yerli olarak selcuk yanina tolgay burak in yaninada muhammet demir alinirsa rekabet olusturulacagini düsünüyorum.

Yabancı sınırı olmasa kalsınlar hiç bir zaman gitmesinler ama bu yabancı sınırı bizi çok zorluyor aldıkları maaşlarda çok fazla yaşları itibari ilede piyasası biticek artık değerlerinin üstüne teklif geldiği taktirde satılmalı daha genç olanlar alınmalıdır hatta Türk varsa direk alınmalıdır. Örn: Melo = Emre Can

Sneijder = Hakan Ç. ,Alex Teixeira ,Kagawa Muslera = Onur Onurun yedeğide Sinan Bolat

bu dediklerin maceraya girmek olur onur iyi kaleci olabilir senin gözünde ama bence o kadarda iyi bir kaleci degil onur refleksleri cok iyi ama top tutmada cok zayif her pozisyonda toplari tokatliyor muslerayi neden begeniyoruz kaleye sut geldimi % 80 toplari tokatlamiyor. hem öyle düsündügünüz gibi sneijder 15 20 milyonlar vermezler bizim gazetelerin abartmalari hakan da sneijderin yerini doldurabilecek kalitede degil bence ve temposu yok.

Melo Emre Can dan en az iki kat daha iyidir, Emre can in bir macini full izledigini bile sanmiyorum.

Hakan C de ayni, Wesleyin tirnagi olamaz, diger ikisini almak istesen bonservis ödemelisin, yani alsan alamsan ne fark ediyor ?

Küme düşen Antalya'dan Emrah Başsan'ı alalım

Potansiyeli olan bir isim

Geri
Üst Alt