Gelecek Sezonu Kaybetmeyelim!

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Bu sezon gitti yapacak birşey yok önümüze bakmalıyız yavaş yavaş önümüzdeki sezon kadroda olmayacak oyuncular kesilmeli veysel sürekli oynamalı umut gündoğanı izleyelim ontiveroyu izleyelim korayı izleyelim hatta forvetde berk'i bile izleyelim razıyım kaybedecek birşey kalmadı bari gelecek sezonu kazanalım

---------------------Muslera------------------

Veysel-----Koray----Semih------Telles

----------------Umut--------Melo------------

Hajrovic------------------------------Ontivero

---------------------Sneijder---------------------

-----------------------Berk-------------------------

Bu kadrodan kastım tabiki derbiler felan değil derbide yine kadro belli zaten

Daha iyi sonuclar alırız kesinlikle.Destekliyorum ama cok zor..Anca mail kampanyası felan baslatılırsa belki.

Benim de kaygılarım, beklentilerim o yönde ama 2'nciliği bile kaybetme riskimiz var. Yeterince kumar oynadık. Ha deplasmanlarda bu kadro olur, zaten 1 puana talip bir şekilde gidiyoruz. 3 beraberlik yerine 2 yenilgi 1 galibiyet alabilsek ne ala. Hiç olmazsa gençler şans bulur.

Burak ve Selçuk biraderler bi gitsin gerisi kolay.

Taptap

Şu kadro kalan maçların 4'ünü kazansın gıkımı çıkarmam.. En azından geleceğe yatırım yapmış oluruz..

ilk maçta yine aynı kadroyu göreceğimiz için boşa hayal kurmaya gerek yok. Benim anlamadığım terim duygusal davranıyor diye ısrarla aynı adamları oynatıyor sanıyordum mancini neden bunu yapıyor anlamak güç üstelik mesela burak terim döneminde çok daha iyiydi o haliyle bile burak oynatılıyor diye kızıyorduk mancini efendi bu burakı her maç 11e yazıyor ne desek boş

bunları olacağını düşündüğümden felan yazmadım sadece bir temenni zaten yine ceyhun selçuk burak felan devam eder

Berk'i gördüm, acilden yazıyorum.Yapmayın şöyle şakalar Allah aşkına.

kadro yapmak icin ayri konu mu acilir

klid

Yazdigi kadroya bakin Allah askina amator fulbolcudan hallice iyi ontivero diger kanattada hayalet oyuncu hayrovic gobekte nerde durcagini nerde top alcagini bilmeyen umut,defansin gobeginde golge markaj oyuncusu koray forvettede stoperleri birak zorlamayi varligini bile hissetmeyecekleri berk kilitleyin su konuyu nolur ya

Birden bu kadar değişiklik yapmaz hoca.

Benim aklımdaki kadro bu :

---------------------Muslera-------------------

----------------------------------------------------

Veysel-------Semih-----Balta------Telles

----------------------------------------------------

-----------------Melo------Yekta--------------

Hajrovic------------------------------Ontivero

---------------------Sneijder---------------------

-----------------------Burak----------------------

iyi siz 36 lık drogba yeteneksiz umut burak perte çıkmış selçuk inanı izlemeye devam edin ha birde eboue vardı birçok yerinden nefes alarak koşmaya çalışan

Ben arkadası desteklıyorum. Arenada artık yenı oyuncular oynamalıdır. Ayrıca amatorden hallice denılen ontiveroya biz 2m. euronun ustunde bonservis verdik. Bu para verilen adam ligde 1-2 mac denenmeyi kesinlikle hak ediyor. Seneye ise ne olursa olsun burak ve selcuk ıle yollar ayrılmalı. Selcuk ayhan akmanlaşma surecine girdi ve o surecten geri donus yok yazık ki. Burak ise oyle bir seviyedeki 35 yasındaki hakan sukuru mumla aratır. Buragı dun de cok net izledim. Buragın yaptıgı tek bir sey var futbolda. O da araya kosu, bunun dısında bir futbolcuda olması gereken hiçbir temel ozellık yok burakta. Seneye Genc atletık mumkunse siyahi bir forveti kesinlikle takıma kazandırmalıyız. (bkz. Benteke )

Geri
Üst Alt