Geleneksel 36. GSC Haxball Turnuvası | Şampiyon Gökhan Kim, Furkan Kan, Tugay Sera!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSC benim için bitmiştir bundan sonra da uğramam bidaha..

Bu ateş üfleyerek sönmez. Unutma, Unutturma GSC !

36.Haxball Turnuvası GSC tarihinde kara leke olarak kalacaktır.

GSC Haxball Federasyonu Başkanı: @Emrah Yıldırım

GSC Haxball Federasyonu Başkan Yardımcısı: @Tolga Aybakan

Vee şampiyonluğu sadece GSC sınırları içinde tescil edilen: @Gökhan Kim, @Furkan KAN, @Tugay Sera

:sad007: 2 gün süren turnuvada gol atamadan, sonuncu olup elenmenin sorumluları ile mahkemelerde görüşeceğiz :sad007:.

Bu ateş üfleyerek sönmez. Unutma, Unutturma GSC !

Tüm suç Kaybeden takımdaydı (hükmen kaybeden)

yav şansın var , topla takımını oğulcanlada buluscam diyorum bi türlü toplayamadınız, toplasanız şimdiki şampiyonlar toplamasaydı şampiyonluk el değiştirirdi

Tüm suç Kaybeden takımdaydı (hükmen kaybeden)

yav şansın var , topla takımını oğulcanlada buluscam diyorum bi türlü toplayamadınız, toplasanız şimdiki şampiyonlar toplamasaydı şampiyonluk el değiştirirdi

Sende mi Burak ? Şampiyonluğu geçtim bi gol atmamıza bile izin vermediler :sad007:.

abi takımı toplayamadınız ki bi türlü(sen finaldeki takımdamısın onuda bilmiyorum)

toplasanız yaptırcaktık ne güzel :D neyse bidahaki yarışmaya nasip :yup:

Tamam birlikte sonuncu olduğun takım arkadaşını da sat :( :(

Serefimizle oynadik ve kazandik. Hele Mahmut ve Sercan'in takimina karsi yenik durumdayken 2.54 ve 3.02 de attigimiz gollerle efsanevi bir sekilde finale cikmistik, yillar boyu unutulmayacak bir mac idi. Özellikle finalde topun gelisine abandigim golde uzun yillar boyunca jenerikleri süsleyecektir.

Gesendet von meinem LG G3

1v1 turnuvası nasıl olur?

32 kişiyi bulabiliriz herhalde acemi demeden herkes gelebilir. Takım ile oynanmayacak sonuçta.

1v1 turnuvası nasıl olur?

32 kişiyi bulabiliriz herhalde acemi demeden herkes gelebilir. Takım ile oynanmayacak sonuçta.

Pek sarmaz gibi en iyisi 2v2, tabi kura çekimine seribaşı seribaşı olmayan kuralı getirilmeli.

Seribaşı - Serbaşı Olmayan vs. Seribaşı Olmayan - Seribaşı şeklinde olmalı eşleşmeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt