Geleneksel 36. GSC Haxball Turnuvası | Şampiyon Gökhan Kim, Furkan Kan, Tugay Sera!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu ben oynayamiyorum ya 2 gb paketim bitti netim simdide 100 mb paket yaptim sadece dolanma hakkim var size eglenceler beni etiketleyenlerde kusura bakmasinlar gercekten zevkli oyun.

Pek sarmaz gibi en iyisi 2v2, tabi kura çekimine seribaşı seribaşı olmayan kuralı getirilmeli.

Seribaşı - Serbaşı Olmayan vs. Seribaşı Olmayan - Seribaşı şeklinde olmalı eşleşmeler.

giphy.gif

(Kesin olur olarak algılama ama. :))

giphy.gif

(Kesin olur olarak algılama ama. :))

Çünkü neden ?

4.takım ile
4. Takım Furkan KAN-Gökhan Kim-Tugay Sera
6.takım arasındaki
6. Takım Vasfi Vural-Yasin Yıldırım-Burak Pakdemir
adaletsizlik TFF'de yok :sad007:

Çünkü neden ?

4.takım ile
4. Takım Furkan KAN-Gökhan Kim-Tugay Sera
6.takım arasındaki
6. Takım Vasfi Vural-Yasin Yıldırım-Burak Pakdemir
adaletsizlik TFF'de yok :sad007:

Bunu Burak istemişti ama. :D Beni acemilerin yanına koyun diyerekten. :)

Yalniz Furkan daha kuralar cekilmeden bana ayni takimdaymisiz dedi, geceleri basimi yastiga koydugumda onun bunu nasil ögrendigini ufak bir vicdan azabiyla kendime sordugum dogrudur.

Gesendet von meinem LG G3

Yalniz Furkan daha kuralar cekilmeden bana ayni takimdaymisiz dedi, geceleri basimi yastiga koydugumda onun bunu nasil ögrendigini ufak bir vicdan azabiyla kendime sordugum dogrudur.

Bu işin üstüne çok gittim, araştırdım & soruşturdum. Ulaştığım sonuçlar doğrultusunda Tolga'nın 2v2 kuralarını çektiğini ve 1.mesaja yazdığını Furkan'ın bunu gördüğünü, 16 kişiden fazla kişi çıkınca Tolga'nın ilk mesajı sildiğini ve yeni katılan 8 kişiyi hazır takımlara dağıttığını 3v3 kuralarını 1.mesaja tekrar yazdığını öğrendim.

Hakkımızı aramaya devam edeceğiz.

Bu işin üstüne çok gittim, araştırdım & soruşturdum. Ulaştığım sonuçlar doğrultusunda Tolga'nın 2v2 kuralarını çektiğini ve 1.mesaja yazdığını Furkan'ın bunu gördüğünü, 16 kişiden fazla kişi çıkınca Tolga'nın ilk mesajı sildiğini ve yeni katılan 8 kişiyi hazır takımlara dağıttığını 3v3 kuralarını 1.mesaja tekrar yazdığını öğrendim.

Artik geceleri rahat uyuyabilirim Vasfi tesekkur ederim. Bu yine ve yeniden sampiyonlugumuzun temiz oldugunun kanitidir, bunu bizi lekeleyen senin agzindan duymak beni daha bi memnun etti.

Gerekirse CAS'a o da olmadı İFM'ye gitmek için hazırlık yapıyoruz . En pahalı avukatları tuttuk . 36. Geleneksel Haxball Turnuvası'nın şampiyonu 6. takım olana kadar da mücadelemizi göstereceğiz !1!!

Mecburiyetten dolayı ve son yaşanan talihsizleride katarak yaklaşık 1 ay haxball oynayamayacağım.

İkiye iki oynamak ne zormuş yahu. :D

Teke tek de iyiydim dün.

Furkan ile teke tek oynamak isterim. İkiye iki de alışmak lazım 2 gündür teke tek oynuyorum o daha basit ya. :D

Buna en az 2-3 gün sürekli oynamam şart. Başı kesik tavuk gibi dolandım sahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt