Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.062
- 2.098
- 1.078
Yahu ben oynayamiyorum ya 2 gb paketim bitti netim simdide 100 mb paket yaptim sadece dolanma hakkim var size eglenceler beni etiketleyenlerde kusura bakmasinlar gercekten zevkli oyun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek sarmaz gibi en iyisi 2v2, tabi kura çekimine seribaşı seribaşı olmayan kuralı getirilmeli.
Seribaşı - Serbaşı Olmayan vs. Seribaşı Olmayan - Seribaşı şeklinde olmalı eşleşmeler.
Kafa kafaya, penaltılara kalır o maç
tapa
![]()
(Kesin olur olarak algılama ama.)
Çünkü neden ?
4.takım ile6.takım arasındaki4. Takım Furkan KAN-Gökhan Kim-Tugay Seraadaletsizlik TFF'de yok :sad007:6. Takım Vasfi Vural-Yasin Yıldırım-Burak Pakdemir
Yalniz Furkan daha kuralar cekilmeden bana ayni takimdaymisiz dedi, geceleri basimi yastiga koydugumda onun bunu nasil ögrendigini ufak bir vicdan azabiyla kendime sordugum dogrudur.
Gesendet von meinem LG G3
Bu işin üstüne çok gittim, araştırdım & soruşturdum. Ulaştığım sonuçlar doğrultusunda Tolga'nın 2v2 kuralarını çektiğini ve 1.mesaja yazdığını Furkan'ın bunu gördüğünü, 16 kişiden fazla kişi çıkınca Tolga'nın ilk mesajı sildiğini ve yeni katılan 8 kişiyi hazır takımlara dağıttığını 3v3 kuralarını 1.mesaja tekrar yazdığını öğrendim.
Hakkımızı aramaya devam edeceğiz.
Bunu Burak istemişti ama.Beni acemilerin yanına koyun diyerekten.
![]()
Bu işin üstüne çok gittim, araştırdım & soruşturdum. Ulaştığım sonuçlar doğrultusunda Tolga'nın 2v2 kuralarını çektiğini ve 1.mesaja yazdığını Furkan'ın bunu gördüğünü, 16 kişiden fazla kişi çıkınca Tolga'nın ilk mesajı sildiğini ve yeni katılan 8 kişiyi hazır takımlara dağıttığını 3v3 kuralarını 1.mesaja tekrar yazdığını öğrendim.
Hakkımızı aramaya devam edeceğiz.