Cevap: Geleneksel Beyin Fırtınası-17 Konu: Real-Barça Hangisi Büyük...?
Sayılara bakıldığında Real Madridin daha büyük kulüp olduğu görülüyor ama ben küçüklüğümden beri Barcelona'yı daha çok sevmişimdir ve bu sevgim son yıllarda daha da artmakta. Real Madrid biraz Fenerbahçe gibidir. Daha kibirlidir, daha çirkeftir. Paranın gücüne daha çok güvenir. Kendi yetiştirmez hazır alır. Hatta Barcelona'dan almaktan bile gocunmaz (Ronaldo-Figo gibi). Barcelona daha içtendir, daha doğaldır, daha bir takımdır, daha büyük bir ruha saghiptir. Real Madrid gibi paranın gücüne dayanmaz transferleri daha çok alt yapısına güvenir. Aldığı zaman da en iyilerini alır en efsanelerini alır. Maradona,Cruyf en efsane 3 futbolcudan ikisidir ve Barcelonada oynamıştır. Ayrıca efsane olacak olan Messi, Ronaldinho, Romario, Ronaldo,Rivaldo,Keoman,Overmars,Kluivert,Hagi,Stoichkov ve daha niceleri Barcelona'da oynamıştır. Real Madrid'de bu sayı daha azdır. Real Madrid kralın takımıdır, Barcelona halkın takımıdır. Bu yüzden Barcelona'yı hep daha çok sevdim ömrüm boyu da daha çok seveceğim inanıyorum ki bir gün sayısal olarak da daha fazla başarıya sahip olan takım Barcelona olacak..