Gelirlerin Dili: Neden Şampiyon Olmak Zorundayız!

Bizler kongre uyesi olarak dernek mensuplariyiz . Sportif as nin faaliyetlerini yonetecek adamlari bize sectirmeleri bile hata

Sirket yonetiminde bu yeterlilige sahip liyakat aranmasi gerekirken biz dernek uyeleri arasindan kim kotarir diyip duruyoruz

Basaksehir o seyircisizlik ve butcesizlige ragmen neden basarili ? Cunku sirket sirket gibi yonetiliyor , tam avrupadaki model
Neden hiç çıkıp konuşmuyorsun?

Cevap vermişsindir buna illaki de ben denk gelmediğimden soruyorum. Umursamazlık mı yani nedir, karakter olarak arka planda olmayı seven biri olsan neyse diyeceğim de.

Bizler kongre uyesi olarak dernek mensuplariyiz . Sportif as nin faaliyetlerini yonetecek adamlari bize sectirmeleri bile hata

Sirket yonetiminde bu yeterlilige sahip liyakat aranmasi gerekirken biz dernek uyeleri arasindan kim kotarir diyip duruyoruz

Basaksehir o seyircisizlik ve butcesizlige ragmen neden basarili ? Cunku sirket sirket gibi yonetiliyor , tam avrupadaki model
Yahu başakşehiri örnek verme üstat adamlar kaç senedir varlar? 3.5 sene şimdiden 60 trilyon borçları var :) Bunun için takke düşüp kel görünmeden medya şişirip çinlilere yahut katarlılara satılıp vurgun yapılacak zira yönetmeyi beceremiyorlar her türlü vergi muafiyetine, siyasi desteğe ve medya ilgisine rağmen...

Düşünce, fikir adamı olmak bunu icra etmeyi de gerektirmiyor mu? Hele de o ortamda bence gerektiriyor.

Mesela kim uğraşacak o işin stresiyle desen eyv deyip geçecektim.

Galatasarayın sorunu Selçuk Burak Sneijder olmadı. Asıl sorun Tarık-Ontivero-Hajrovic-Ahmet-Donk-Eren-Tolga-Carole-Yiğit-Belhanda vs vs gibi bile bile lades olarak alınan oyuncular oldu..Tercihiniz Selçuun yıllık 5 milyon alması mı yoksa bu adamların hiç alınmaması mı olurdu? 4 milyon alan Gomisle 2.3 alan Erenin durumu ortada.Bizi asıl bitiren 500bin 750bin alması gereken adamların 2 milyon üstü alması oldu.
Bir diğer kara delik de kesinlikle amatör şubeler.Orada boşa giden,hiçbir geri dönüşü olmayan paraların haddi hesabı yok.Resmen ağanın eli tutulmaz deyişini uyguluyoruz.

Düşünce, fikir adamı olmak bunu icra etmeyi de gerektirmiyor mu? Hele de o ortamda bence gerektiriyor.

Mesela kim uğraşacak o işin stresiyle desen eyv deyip geçecektim.

O zaten . Katilimci olunca ne elde edecegim dusuncesi ...

Sonunda bana olculebilir mantikli fiili bir faydasi olacagina inanmadigim seylere enerji harcamayi anlamli bulmuyorum

Geri
Üst Alt