Gelmiş Geçmiş En İyi Rock Grubu Hangisi? (Dev Anket)

Gelmiş Geçmiş En İyi Rock Grubu Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    69
Daha iyisini gelecek sefer siz yaparsınız abi. Benim elimden gelen bu.

Hacı espri de mi yapmayalım yav, sen ki en sağlam esprileriyle bizi coşturan her türlü şakayı kaldıran Aslan kardeşimiz alınacaksan bu iş olmaz :(

Kaldı ki Iron Maiden'mış, rock metalmiş hepsini toplasan bir Aslan eder mi? :hat:

bence olmamaları normal çünkü rock grubu değiller

O ayrıma gireceksen listeden birkaç tane daha çıkaracaksın renktaş.

Görüldüğü üzere genel bir anket.

Yoksa dallara ayırıp da o şekilde de seçim yapılabilir tabii.

Yok yav :) Rammstein pop mu peki sen bilirsin.

o da değil listeye bakmadım mesajlara göre yorum yapıverdim onu anketi açnana soruver

metal müzik rocktan türedi diye aynı kabul edilecekse bütün klasik müzik orkestralarını da ekleyiversin

veyahut rock/metal yapalım başlığı maideni falan da ekleyek

Çeptalk

tamam renktaşlar kızmayın bi kere de biz çok bilmiş postu atalım ya

Çeptalk

müsade ederseniz 2 kelimede ben konuşabilirmiyim?

her 2 şahısda forumdan rengdashım olur aslanıda kardeşim gibi severim mevzuyu bana anlattı.
ben bir dinleyiciyim.

bu şu demek değilki buraya geliceksiniz bize kinayeli kinayeli laflar sokucaksınız yok rock grubu değil yok ben utandım
yani adam olayı düzeltmek için mevzuyu açıyor ama siz düzeysiz bir konuşma yapıyorsunuz..
kusura bakmayın ama sizin karşınızda da çoçuk yok yani...

SAYGILAR.​

Bu anketi KINIYORUM neden yerli rockcilarin ismi yok bu anket seceneklerinde. :mad:

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırdır derdin ne senin kime adamlık taslıyorsun sen sendenmi öğrenecem adam olmayı haddini bil!

Yanlış birşey yazdıysak sebebini söyler verirsin cezamızı ama bana adam ol diyemezsin kendini ne zannediyorsan artık

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Ben,şu her türlü müzik dinleyen tiplerden birisiyim.Oyumu Queene verdim.Adamın sesi de harika müzikleri de ama sahneye bir başka yakışıyordu ve yaptığı işten inanılmaz zevk aldığı her halinden belliydi.

Queen
The Beatles
Pink Floyd
Iron Maiden

Geri
Üst Alt