*kanal kanimca dizinin arkasinda iyi durdu.
sayi olarak baktigimiz vakit, gayet iyi bir rakam da sona eriyor dizi. . .
< -> dizinin yayina giris konsept amacinin ; yaz dizisi oldugunu goz onunde bulundurursak . ustune , dizinin hype yapmasi dolayli > haliyle bir karar verip normal sezona entegre edilmesi - basli basina alkisi ve takdiri hak eden bir haberdi...
dizideki islenen konular ozelinde - sevgili
@Murat Durmaz 'in da dedigi gibi bold konusu tikaninca uzamasi icin gereksiz yan hikayeler ve basrol ikili disindaki oyuncularin fazla one cikarilmasi dolayli dizi den soguma basladi core izleyiciler arasinda.....
bunlardan biri de benim. baslarda basrol ikili dolayli izliyordum, sonralari basrol ikilinin sahneleri cok azalinca ,netten tek kendi sahnelerini izlemeyi denedim. hangi bolum biraktim tam hatirlamiyorum. basrol ikilinin sahne azligi ve suresi disinda ~ tahminim ek olarak su noktalar yuzunden birakmistim ; diziye sonradan giren oyuncu (rol olarak ,hastaneye gelen doktor ve hikayesi ) +, yali sahneleri ve oradaki oyuncular dolayli kopuk yan senaryo , birde liselilerin ilk bolumlerdeki hikaye den uzaklasip garip bir evreye gecisi > * klise yan senaryosu eklenince,.. dizi izleyici kaybini engelleyemedi diye dusunuyorum.
@Naci Liboş yaz islerinde becerili senarist olan birinin ,yaz dizisi yapip bunu *normal sezona tasitmasi ve dedigin gibi *uzatmasi, basari olarak adledilebilir. kismen katilirim. fakat, nitelik olarak dizinin baslardaki verimliligi ve enerjisi icin ayni seyi sahsen soyleyemem. basrollerin uyum ve verimliligi + sempatik kesitlerinin bol tekrar kullanilmasi buna sanal da yer verip hype olmasi da ayri bir etkendi dizinin oyle veya boyle ilerlemesi...
.
basta da belirttigim gibi - *kanimca, kanalini bir cok hafta tasimasi, kendilerinin *finaline dair yolculugunu da tatmin edici bir rakam da bitirmelerine kapi acti .
her halukar da, eski bir izleyicileri olarak - emegi gecenlere tesekkurler.
saygi ve selamlar