Gencer'den Eto'o Açıklaması!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
575faff918c7734df4fa2a74.jpg

Geçtiğimiz günlerde Eto'o'yu Galatasaray'a verdik diyerek gündem yaratan Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer'den ikinci kez Eto'o açıklaması geldi.

Galatasaray başkanı Dursun Özbek ile katıldığı bir tanıtımda Eto'yu Cimboma verdik demesinin ardından pek çok kaynak tarafından Eto'o'nun Galatasaray'a gideceği yazılıp çizilmişti.

GENCER: ''ŞAKAYDI, BİRAZ SEVİNSİNLER DİYE YAPTIM...''

Galatasaray'ın zor günlerden geçtiğini ve bu sebeple biraz sevinsinler diye bu şekilde bir açıklama yaptığını belirten Gencer Galatasaray ile anlaştık sözüm şakaydı şeklinde konuştu.

Gencer olay yaratan bu açıklama üzerine, Dursun Özbek'in kafası ile Eto transferini doğrular nitelikte yaptığı hareketi ise kendisinin de anlayamadığını da ekledi.

Son düzenleme:
Koca Galatasaray'ın düştüğü hale bak maskara olduk. Allah belanı versin senin Dursun.

senin de dursunun da gelmişini geçmisini seveyim. defol dursun çapsızı rezil ettin koca kulübü.

Dursun varken herkes dalga geçer bizle.

''Gencer olay yaratan bu açıklama üzerine, Dursun Özbek'in kafası ile Eto transferini doğrular nitelikte yaptığı hareketi ise kendisinin de anlayamadığını da ekledi.''

Küfür etse daha iyi.

Dursun'un kaldigi sürece herkes böyle dalga gecer bizimle.

Ben olsam bende dalga gecerdim bu sümsük ile.

bu herif bile dalga geciyor ya. Vallah bu baskan olsa bu durumlara düsmezdik

Şu olay bile istifa sebebi.

Millet maytap geçiyor yeminle :D Ulan Dedeler sizin sıfatınıza tüküreyim ben hala öyle oturduğunuz için hiçbir şey yapmadan.

Rezalet sesini çıkarmayan buna göz yumanlarin hepsi kanser olurlar umarım

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

l1Zq8X.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dursun Özbek'in kafası ile Eto transferini doğrular nitelikte yaptığı hareketi ise kendisinin de anlayamadığını da ekledi.

:red:

Geri
Üst Alt