Gençlerbirliği Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Yalniz Allah var Poldi oynadi ama maci zor bitirmisti

Cavanda ise fena degildi anlayamadim. Bu Sabri yine buyu yapmis

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu JOR da bir sey tutturdu onda sacmaliyor, yaptigi tek o hata yuzunden butun iyi seyler yaptigi maclar gidebiliyor.. Donup dolasip yine chedjou , biz de bekliyoruz macin neresinde batirir diye , onu kesse gider semihi koyar ..

semih ile chedjou nun surekli bireysel hataya namzet adamlar olduklarini anlayana kadar lig bitecek .. oynatma su iki adami , bu kadar zor mu bunu anlamak

Renktas anliyorum seni ama soyle cirkin yakistirma yapmayin lutfen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hiç kimse dokunulmaz değildir renktaş... Ne kadar sevsem de hocamızı biri bir hatada eğer ısrar ediyorsa sövme hakkına sahibim ''Şahsen''. Küfürlü benzetmeler gerçeği değiştirmiyor...

linnes sabri , yok josue podolski , cavanda sabri .. bunlar elbet oyunu etkiler .. ama su chedjou ve degistirirse alternatifi semih olan defanstan asla hayir gelmez .. senelerdir en kritik maclarda bu ikisi surekli bireysel hatalari ile yakiyor bizi

hala bu ikisini oynatiyor

De Jong yedekte varmis.

Cavanda ve Poldi olmaliydi. Onun dışında güzel kadro.

Forum bu kadar atıp tutuyorsa demek ki doğru kadro ile çıkmış hoca. Yok Poldi Cavanda niye yokmuş şan adamlar geçen hafta yarım saat zor oynadılar o kadar kondisyon var Poldi hazır olsa hoca oynatmayacak kadar mal mı geçen hafta da 2 gol atmış adam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Josue'nin maçı olacağını düşünüyorum.

Sabri yine bi tane yedirir onu çıkartmak için uğraşırız senaryo belli

JoR :heart: Sabri :heart: Chedjou :heart: Yasin :heart: Selçuk anladık bunu

Hocam 10 numara adamsın ama vallahi artık şu adamların 1'de yeri yok yav

Sabri defolup gittiği gun,7 seneden sonra ilk defa alkol alip sabahlara kadar kutlama yapicam

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt