GSC Haber Gençlerbirliği Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Real'de Carreras harici kaliteli kimse yok. Fran Garcia zaten normalde bizim Kazimcan gibi üçüncü sol bek işini görüyor ama Mendy kronik olduğu için arada sirada oynama fırsatı buluyor.

Mendy dedigin adan kronik sakat, onu solbekten sayarsin ama bizim Jakobs'u yarım adam olarak say öyle mi?

Bizde bugün normalde Berkan oynardı o da sakat olmasaydı ama şimdi o sol bek mi dersin halbuki Real'de sağ bek olarak Valverde oynuyor Carvajal sakat olduğunda.

Abi sayı dedin sayıdan gittim allah aşkına Real Madrid dediğimiz takım zaten ortalamada her 5 yılda 1 CL alan takım

Biz gibi 130 milyon harcama alışkanlığı olmayan takımlar için ben bu kadar basit hatalara kızıyorum Kazımcan diyerek.

Arda'nın hiç oynamayıp kazimcanin oynamasi beni sinir ediyor ama neyse

Eskiden 2-3 m euroya kurulurdu takımlar şmpluğa oynarlardı

130 harcamışsın kadro derinliğin yok demek ki bütçeni doğru kullanamamışsın
Derinlik yok da kaç tane sakat cezalı var... neyse ya sizsiniz arkadaş alt yapıya da 30-40 milyon harcayıp öyle kadro kurmak lazım size...

geniş kadro sadece transferle kurulmaz. mevcut + transfer + genç oyuncu entegrasyonu gerekir.

bir mevkiye 3 tane 10 milyonluk oyuncu koyamazsınız. yarın cl'den elenildiğinde ne olacak?

transferden ziyade, genç oyuncu entegrasyonu konusunda eleştiriyi hak ediyor okan hoca. örneğin, arda ünyay'ı çok daha fazla kullanabilirdi. yusuf demir'i de keza öyle.
Aynen hoca elestirilmeli. Ama beyimiz elestiriyi pek uzerine almiyor

Sezona bomba gibi giren ardayi göstermelik ilk 1-2 mac 5-10dk oynatti sonra ustunu çizdi

Yusuf olsun ahmed olsun kendi döneminde gelen topcular ikisine de 6ṣar milyon verdirdi konusu açildiklarinda öve öve bitiremiyor ama gel gör ki yuzlerine bakmiyor

Hep ezber degisiklikler yapiyor, hatta cogu zaman takimi corba yapiyor degisiklilerle. 4cu sezonuna girdi mesela hala degisiklin yapmayi ögrenemedi

Keske elestirileri dikkate alsa

Günay’ın ilk 11 çıkacağını da sızdırmazsınız be. Rezillik artık bu kadarı.

Geri
Üst Alt