GSC Haber Gençlerbirliği Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Onu bana değil hocaya demek lazım.Kocaeli'nde puan verdiğimizde bile zaten bu maçı es geçip fbyi yeneceğiz bilmem ne dedi bu maçla ilgili bir şey demeden , ona göre önemli değil demekki
dostum bu adam elden sakatlanınca ayaktan ameliyat oldu mu onu acıklasınlar

Sallai bamgum orta yapsın diye oynuyor işte bir tane icardimizin sıçramadan kafasına çarpar da gol olur belki diye

Böyle bir kadroyu GS antrenörü çıkaramaz, bunca hafta sonunda, bu kadar tecrübeden sonra böyle bir kadro diziliş tercih edilemez. Kazansa da düşüncem değişmez, tez zamanda bu yönetim bu hoca kaybolup gitmeliler bu kulüpten.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhenı nıye ankaraya götürdün yedege koymayacaksan

Allah yardımcımız olsun işimiz Allah'a kalmış.

Hoca, hoca...napiyorsun? Evinde oynadigin, kapali oynayacak rakipe karsi Icardi'yi oynatacagina Barisi kapali rakipe koyuyorsun simdide deplasmanda Icardi'yi kullanmayi tercih ediyor. Icardi'yi zor'a sokup taraftarin önüne atiyor

200.gif

Yıllardır söylüyorum söylemeye devam edeceğim.Okan Buruk asla ve asla Galatasaray segmentinde bir hoca olmadı, olamayacak. Bu kadroyu bizlerde ligde buraya getiririz.Şu kadro ile bu söylemimin altına resmen imza attı.

Bu kadronun başka izahı yok.

Singo santrafor oynamaz mı yav? En kötü ilerde durur, kafa filan vurur. Rakip defansı yoracak adam lazım. Ahmet Kutucu mesela Gençlerbirliği'ne karşı oynayamaz mı ileride? Bu adamların kadroda ne işi var, süs diye mi aldık?

Osimhen niye idmana çıktı, ön plana çıkarıldı o zaman bu kadar.

Boey naptı da geçen maç çıktı üstüne bu maç yedek kaldı.

Bugün kazanırız kaybederiz bilmiyorum ama şu çıkan kadro skandal, gerçekten sıkıldım artık.

Bu adam akıllanmaz 98236827738.kere aynı hatalar yapılmaz

Ödü kopuyor şampiyon olacağız diye

SANA İNAT ŞAMPİYON OLACAĞIZ
SANA İNAT

Torreira sara yunus icardi 🤣🤣🤣 sayın buruk sosyal deney yapıyor üzerimizde

Geri
Üst Alt