GSC Haber Gençlerbirliği Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Bİz en zor maçlarda torr lemina oynamadık mı, şimdi niye oynamıyoruz. Lan bu adam kafayı yedirtecek bana, deplasmandayız ulan

Olm bu maç puan kaybı olursa derhal istifa Lamı cimi yok

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allahım aklıma mukayyet ol

Yunus
Sallai
İcardi

Vallahi koç çıkarmaz şu kadroyu

Boey varken Sallai'nin oynaması bile başlı başına bir ihanettir. Günümüzü çöp ettin helal olsun.

Boey neden yok lan

Sallai ne yapmıştı Boey'i kesiyor

Amacın ne senin Okannnnnnn

iyi bu sefer 10'a 10, 9'a 9, kanada kanat koymuş bari. gene lemina-torreira-sara görseydim kendimi silkecektim.

İcardi gözüme fit geldi en az 2 tane tıklayacaktır.

Abi yok yok vallahi yok , fb yırtınıyor biz şampiyon olalım diye , bizim hoca daha çok yırtınıyor fb şampiyon olsun diye, Boey felç olmadığı sürece bu takımın sagbekidir 1 yıldır diyoruz şu Sallai aşkından vazgeç, Yunus ve İcardiyi bu performans ile Gençlerbirliği bile 11 yapmaz, neyse yinede zayıf ekibi yeneriz diye temenni ediyorum
Bizim taraftar da şampiyonlukları Okan'dan biliyor.. Fb gibi mal bir rakibe denk gelmesek görürdük şampiyonluğu..

Bu adam iflah olmaz, takıntılı, sorunlu bir adam.. Takım da sözüm ona 2 tane orjin sağ bek var, birini 30 milyona oğlu aldırdı.. Saha da yine çapsız Sallai.. Yunus a hiç girmiyorum, evlat kontenjanı sağolsun.. Kerem denen badem bıyıklıdan kurtulduk, bu çıktı başımıza..

Yine sinir krizi geçirtecek kadro çıkarmış aklımı kaçıracam artık

-2 maçtır sahanın en kötüsü evladı Sallai Boey varken 11 oynuyor
-Geçen hafta Kocaeli maçına oyuna girip 1 tane olumlu hareketi olmayan ve özellikle 10 numarada her maçı rezil olan Yunus ödüllendirilmiş
-İcardi 11. Madem İcardiyi 11 düşünebiliyosun Trabzon maçından sonra geçen hafta 70.dakika golü yediğinde evindeki maçta gole ihtiyaç varken neden İcardiyi 82de aldın oyuna ?

Aklımı kaçıracam artık

Geri
Üst Alt