GSC Haber Gençlerbirliği Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Sallai doğru tercih fakat Yunus ve İcardi gibi iki zayıf oyuncu ile rakip takıma orta sahayı teslim ediyor.
Umarım yanılırım.

Osimhen neden götürüldü ? Veya gribal enfeksiyonu olduğu söylenen ilk 11 e almadığın Lemina ve İlkay ? Oyunculardan birine bulaştırsa derbide hesabını nasıl vereceksin Okan ? 30 milyon verdiğin Singo sallaiden kötüyse oturup hata yaptım diye konuş Okan !

Bir sey diyecegim, eski acik yayinina da bakiyorum

Herkes aciklanan kadro yuzunden korku icine dusmus durumda. Belli oluyor asiri derecede.

Bu kirilganlik iyi degil, mac baslamadan daha yargi dagitmamak da lazim.(Topcular ozelinde)

Şu içlerinden geçmemiz lazım yorumlarını Kocaeli maçında da yaptınız dimi. Hesap zamanı diye gazlayıp gazlayıp sıfır reaksiyon ile evimizde puan kaybettiğimiz maç. 4-5 tane sallamamız lazım bunları susturmamız lazım denilen maç.

Şimdi yine aynı tarz yorumlar, şu kadar maçtır gol atamıyorlar, bunları paf takım ile bile yenmeliyiz gibi.

bir önceki macta sol ön taraf, forvet arkasi oynattigin adami bu mac sag bek oynatiyorsun, üstelik takimda saglam orjinal sag bek varken. Profosyonel CL takiminda böyle sacmaliklar olmamali. Bunu atiyorum Leverkusen hocasi yapsin kapi disari atalar

Meğer çıkaracağı bu ihanet kokan kadro evvelden bilinmesin tepki olmasın da değiştirmek zorunda kalmayayım kimse engel olamasın diye arıyomuş kadroyu sızdıranı

VAy uyanık vayyyyy gsyi düşündüğü için değil kendi kepazeliğini gizlemek içinmiş yaniiiiiii

Bizim taraftar da şampiyonlukları Okan'dan biliyor.. Fb gibi mal bir rakibe denk gelmesek görürdük şampiyonluğu..

Bu adam iflah olmaz, takıntılı, sorunlu bir adam.. Takım da sözüm ona 2 tane orjin sağ bek var, birini 30 milyona oğlu aldırdı.. Saha da yine çapsız Sallai.. Yunus a hiç girmiyorum, evlat kontenjanı sağolsun.. Kerem denen badem bıyıklıdan kurtulduk, bu çıktı başımıza..
3 senedir aynı şeyi diyorum bu takım haftada kendi kendine 2 kez antreman yapsın yinede en kötü ikinci olur , ortada hocalık birşey yok , ben daha Bayern Tottenham maçları istisna tutuyorum , süper oynadığımız şöyle maç sonu taktik , sistem konusabilicegimiz hiçbirşey göremedim

Singo ve Boey yedek Sallai sağ bek. Kafayı sıyırıcam.

Icardi tercihi büyük saçmalık. Rakip biraz güçlü olsa kesin puansız döneriz derdim ama neyseki ligin en geberik takımı

Ben okanı gram tanıyorsam önümüzdeki sene Singoyu satmayız Boeye de 15-20 verip geri alırız sağ bekte yine Sallai oynar. Gençlerbirliği ölümüne kapanacak muhtemelen Yunus tercihi ağır saçmalık.

Osimhen neden götürüldü ? Veya gribal enfeksiyonu olduğu söylenen ilk 11 e almadığın Lemina ve İlkay ? Oyunculardan birine bulaştırsa derbide hesabını nasıl vereceksin Okan ? 30 milyon verdiğin Singo sallaiden kötüyse oturup hata yaptım diye konuş Okan !
Ankara havası alsın diye

Şu içlerinden geçmemiz lazım yorumlarını Kocaeli maçında da yaptınız dimi. Hesap zamanı diye gazlayıp gazlayıp sıfır reaksiyon ile evimizde puan kaybettiğimiz maç. 4-5 tane sallamamız lazım bunları susturmamız lazım denilen maç.

Şimdi yine aynı tarz yorumlar, şu kadar maçtır gol atamıyorlar, bunları paf takım ile bile yenmeliyiz gibi.
1 kişi diyor yav hocam. Hepimiz altimiza siciyoruz kadro açıklandıgindan beri

3 senedir aynı şeyi diyorum bu takım haftada kendi kendine 2 kez antreman yapsın yinede en kötü ikinci olur , ortada hocalık birşey yok , ben daha Bayern Tottenham maçları istisna tutuyorum , süper oynadığımız şöyle maç sonu taktik , sistem konusabilicegimiz hiçbirşey göremedim
Galatasaray tarihinde hiç kimseye sunulmayan maddi imkanlar bu çapsız, takıntılı herife sunuldu..

İki rakibin şu an ki kadro değerleri arasında 100 milyon Euro fark var..

Rakip dangalak olmasa dün liderlik gidiyordu..

Eğer bu maçta puan kaybı olsun, Amsterdam'dan yola çıkar, inatçı ve otoritesi olmayan kişiye bu maçtan çıkaracağımız dersler var sözünü aklına monte ederim.

Benzer kadro ile hep puan kaybettik, bu akşam ne değişecekse. Yine bol bol Yunusa İcardiye sövdürtecek Okan hocam

Geri
Üst Alt