Seyit Ahmet Yılmaz
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2011
- 1.826
- 948
- 1.523
Sallai doğru tercih fakat Yunus ve İcardi gibi iki zayıf oyuncu ile rakip takıma orta sahayı teslim ediyor.
Umarım yanılırım.
Umarım yanılırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 senedir aynı şeyi diyorum bu takım haftada kendi kendine 2 kez antreman yapsın yinede en kötü ikinci olur , ortada hocalık birşey yok , ben daha Bayern Tottenham maçları istisna tutuyorum , süper oynadığımız şöyle maç sonu taktik , sistem konusabilicegimiz hiçbirşey göremedimBizim taraftar da şampiyonlukları Okan'dan biliyor.. Fb gibi mal bir rakibe denk gelmesek görürdük şampiyonluğu..
Bu adam iflah olmaz, takıntılı, sorunlu bir adam.. Takım da sözüm ona 2 tane orjin sağ bek var, birini 30 milyona oğlu aldırdı.. Saha da yine çapsız Sallai.. Yunus a hiç girmiyorum, evlat kontenjanı sağolsun.. Kerem denen badem bıyıklıdan kurtulduk, bu çıktı başımıza..
Yav abi yarış 2 ayaklı 3 falan degil ne ts si 2.bile olamayacaklarŞu maç olası puan kaybında Trabzon şampiyon olur
Osimhen Samsun maçından önce dönmez
Ankara havası alsın diyeOsimhen neden götürüldü ? Veya gribal enfeksiyonu olduğu söylenen ilk 11 e almadığın Lemina ve İlkay ? Oyunculardan birine bulaştırsa derbide hesabını nasıl vereceksin Okan ? 30 milyon verdiğin Singo sallaiden kötüyse oturup hata yaptım diye konuş Okan !
1 kişi diyor yav hocam. Hepimiz altimiza siciyoruz kadro açıklandıgindan beriŞu içlerinden geçmemiz lazım yorumlarını Kocaeli maçında da yaptınız dimi. Hesap zamanı diye gazlayıp gazlayıp sıfır reaksiyon ile evimizde puan kaybettiğimiz maç. 4-5 tane sallamamız lazım bunları susturmamız lazım denilen maç.
Şimdi yine aynı tarz yorumlar, şu kadar maçtır gol atamıyorlar, bunları paf takım ile bile yenmeliyiz gibi.
Galatasaray tarihinde hiç kimseye sunulmayan maddi imkanlar bu çapsız, takıntılı herife sunuldu..3 senedir aynı şeyi diyorum bu takım haftada kendi kendine 2 kez antreman yapsın yinede en kötü ikinci olur , ortada hocalık birşey yok , ben daha Bayern Tottenham maçları istisna tutuyorum , süper oynadığımız şöyle maç sonu taktik , sistem konusabilicegimiz hiçbirşey göremedim