Üye Görüşü Gençlerbirliği Maçındaki Skandal Hakem Rezilliği!

Bu adı sanı duyumamış var hakemlerini Ferhat gündoğdu ve ekibi amaç uğruna çıkardı hep. Bunlar operasyon cocukları. Genç hakem çıkarıyoruz diye kılıf bulmuşlar. Külliyen yalannn.. Mesela bugünkü var hakemi 33 yaşında. Birkaç tane koyu fenerli olduğu sosyal medya hesabından belli olan genç hakemi çıkardılar evet. Ama Var a değil. Orta hakem olarak çıkardılar. Kriter dediğim gibi fanatik fenerli olması. Var ise bk çukuru. Genç menç hikaye. Saha içinde yasin kol varda da bu güye genç ancak genç olmayan operasyon cocukları ile göz göre göre pislik çeviriyorlar.
Asıl kızdığım bunu ben sen görüyoruz ama yönetim bir dünya argümanı kulak arkası ediyo. Yaw yönetim çıkıp pisliğin varda döndüğünü anlatsanıza kamuoyuna. Neden konuşmuyonuz neden.. Ali Koç resimlerini çekin demişti. Sizde desenize birilerinin resimlerini çeksin taraftar

Son düzenleme:
3 puan aldık diye suspus yönetim vallahi billahi haketmiyorlar HAKKIMIZI arayın bizim o yüzden oradasınız

Bu golün iptalinin tek açıklamsı derbi
Doğrayacaklar matmazel

1776558199848.webp

Trio yine ... lale çıkarmaya çalışıyor, burada kırmızı çizgiyi ofsayt kabul etmiş sistem yersen...

Geri
Üst Alt