Gençlerin Önü Açılmalı Artık

İstediğin tehlikeyse Burak da yeterli, boş kaleye kaçırıyor ama o pozisyonu yakalıyor. :) Yabancı hakkın da boşa gitmez hem.

Amrabat ve bruma olsaydi elimizde cikar drogbayi koy amrabati sola cek tellesi beke forvet burak sag tarafta bruma o zamanda kazanamazsak tukurun yuzume :)

Muslera

Veysel-Semih-Koray-Telles

Melo-UmutG

Hamit(Oğuzhan?)-Sneijder-Hajrovic

Ontivero​

Off şu Koray'ı hayatında kaç kere izledin de direk 11'e yazıyorsun.Bu adam çok yetersiz Anadolu klüplerinde dahi oynayamaz.

Muslera

Veysel Koray Semih Telles

Melo Umut

Hajrovic Ontivero Emre

Burak​

Doğru 32 yaşında. Pişmiş oyuncu artık gelişebilecek yanı yok.. 19 yaşında çocuk, oynatmadan nasıl gelişecek acaba?

Dortmund alt yapı olarak sağlam bir klüp değil.Almanya'nın en iyi altyapısı Stuttgart'ta.Ama Dortmund'da Klopp iyi bir sistem tutturdu.Şu an Dortmund'da oynayan hiçbiri kendi altyapılarından çıkma da değildir bu arada.Belki 1-2 kişi olabilir.

Mesela Yasin Öztekin var Bvb'li.Çok mu iyi adam?

Muslera

Veysel-Semih-Balta-Telles

Melo

Yekta-Umut

Hajrovic-Sneijder-Ontivero​

gençlerin hepsini değil de oynamayı hak etmeyenlerin yerine yeni oyuncuları koydum. ama sneijder'in sahte 9'u nasıl oynayacağı şüpheli :D

Dortmund alt yapı olarak sağlam bir klüp değil.Almanya'nın en iyi altyapısı Stuttgart'ta.Ama Dortmund'da Klopp iyi bir sistem tutturdu.Şu an Dortmund'da oynayan hiçbiri kendi altyapılarından çıkma da değildir bu arada.Belki 1-2 kişi olabilir.

Mesela Yasin Öztekin var Bvb'li.Çok mu iyi adam?

Tamam da ne alaka? :) Arda hangi altyapıdan çıktı? Ki bizim altyapı var mı yok mu belli değil. Oynatırsın, baktın iş yok sonra sallarsın. 19 yaşındaki birine hatta stopere sallamak hiç mantıklı değil..

Bosuna yirtiniyoruz. Belki ancak bir tane genc oyuncu oynar. Bence hem Ontivero hem Hajrovic ile baslamaz Manco. Onti oynasin bari. Bence ikisi de oynamali ama zor gözüküyor.

Muslera

Sabri/Veysel Semih Balta Telles

Melo Selcuk

Burak Sneijder Ontivero

Drogba​

Bosuna yirtiniyoruz. Belki ancak bir tane genc oyuncu oynar. Bence hem Ontivero hem Hajrovic ile baslamaz Manco. Onti oynasin bari. Bence ikisi de oynamali ama zor gözüküyor.

Muslera

Sabri/Veysel Semih Balta Telles

Melo Selcuk

Burak Sneijder Ontivero

Drogba​

Drogba çok gereksiz. Kadroya bile almamak gerek, yer harcamasın boşuna. Ayrıca Selçuk'un olduğu her kadroda Burak'a da yer vardır..

Drogba çok gereksiz. Kadroya bile almamak gerek, yer harcamasın boşuna. Ayrıca Selçuk'un olduğu her kadroda Burak'a da yer vardır..

Ben de istemiyorum oynamalarini ama Mancininin vazgecegini sanmiyorum. Aslinda 18lik kadroya girmeyi bile haketmeyen o kadar "futbolcu" var ki takimda.

Geri
Üst Alt