Gençlerin Önü Açılmalı Artık

Zahmet olacak yani. Stadsız fakir BJK ile yarışıyoruz resmen. Oyuncular utanmalı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

:DD

Öylede adamlar zorluyor hem orda hem burda. Hafife almamak gerekir kargaları bence.

Herifler bizden istekli ve daha önemlisi bizim oyunculardan daha aclar. Dikkat yani

nası yok olm 8 puanlık fark var diyeli(ts maçınıda verdiler hadi hükmen)

adamların bursayla bizle bjkyle maçları var anteple vs

antebe takıldı sen koydun fark 6

bursaya takıldı sen koydun 4

sen direk koydun fark 1

bjkye takıldı sen koydun 2 puanla öndesin

hiç bana adamların takılıcağı ne malum deme bu sene maçlar oynanmadan bizim Antalya-rize-Karabük gibi rezil takımlara puan kaybedeceğimiz ne malumdu

Onları hadi gectik. Bizim takım kalan 4 deplasman macından firesiz gece bilirmi sence?

O zaman bi' hava vardı. Şimdi bizde de inanç yok.

işte o inanç galibiyetle alakalı bişey,bursaya 6 attığın eskişehiri 3 lediğin haftanın sonunda puan farkı 4 fener için 3.5 diyenleri hergun görüyodum

2 tane galibiyet al ardından feneri postala arenadan bak bakalım sezon bitti diyenler ne diyo

işte o inanç galibiyetle alakalı bişey,bursaya 6 attığın eskişehiri 3 lediğin haftanın sonunda puan farkı 4 fener için 3.5 diyenleri hergun görüyodum

2 tane galibiyet al ardından feneri postala arenadan bak bakalım sezon bitti diyenler ne diyo

Bence son haftaya 1 puan önde girsek yine sezon bitti. Ts ne yapar eder bizden puan çıkarır, siyaset işte..

niye geçmesin

cevat hoca zamanında son 6 haftada 6 galibiyet alabilirmiydin,aldın işte

Inşallah takım bir U dönüş yapa bilir deplasman fobisinde. Şimdiki resime göre pek ümidimiz kalmadı coğumuzda ama maalesef.

Futbolda ama dün dündür bugünde bugündür yani.

1 senedir bu fobiyi yenemedilerse bundan sonra yenerler belkide. Inşallah bana ve benim gibiler 9 hafta sonra gördünüzmü diye bilirsin..INŞALLAH!!!

Bence son haftaya 1 puan önde girsek yine sezon bitti. Ts ne yapar eder bizden puan çıkarır, siyaset işte..

serbaycım son haftada fenerin evinde şampiyonluğu almışız ts deplasmanındanmı şampiyonluğu alamıycaz

hele bi sezon sonunu bi görelim o zaman konuşuruz onları

Inşallah takım bir U dönüş yapa bilir deplasman fobisinde. Şimdiki resime göre pek ümidimiz kalmadı coğumuzda ama maalesef.

Futbolda ama dün dündür bugünde bugündür yani.

1 senedir bu fobiyi yenemedilerse bundan sonra yenerler belkide. Inşallah bana ve benim gibiler 9 hafta sonra gördünüzmü diye bilirsin..INŞALLAH!!!

yok fatih benim takıldığım nokta yok şampiyonluk gitti yok bitti lafları falan

tabikide şampiyon olmamız zor ama imkansız değil

olamassakda dünyanın sonu değil sanki ilk defamı şampiyon olmuyoruz,ama sezon bitene kadar şampiyonluk şansın kesin olarak bittiği zaman bu konuyu kapatırsın önümüzdeki sezona bakarsın ama daha 9 hafta var ve puan farkı 8 + bide senin direkt rakibinle maçın var hemde arenada

+ olarak rakibinin senle maçı dışında seninde puan kaybettiğin antep maçı var

yine seninde puan kaybettiğin bursa maçı var

daha bjk maçı var

yok fatih benim takıldığım nokta yok şampiyonluk gitti yok bitti lafları falan

tabikide şampiyon olmamız zor ama imkansız değil

olamassakda dünyanın sonu değil sanki ilk defamı şampiyon olmuyoruz,ama sezon bitene kadar şampiyonluk şansın kesin olarak bittiği zaman bu konuyu kapatırsın önümüzdeki sezona bakarsın ama daha 9 hafta var ve puan farkı 8 + bide senin direkt rakibinle maçın var hemde arenada

Puan farkından ziyade takımın bana en azından veremediği mesaja göre yorumluyorum.

Hiç biz 8 değil 15 puanda olsa kapatırız havasında değiler. Bu mesajı arenada veriyorlarda ama deplasmanlara gidince hatlar bozuk ki mesajı veremiyorlar.

Neyse belki mesaj makinesi belki düzelir bundan sonra. Isterler türkiyede rahat yenemeyecek takım yok bizimkilerin, derbiler dahil

Benim yazdigim su kadro ciksa Kayseri'ye 3 tane atmistik. Lig sonuncusu bile bizden daha fazla pozisyona girdi SN Mancini öyle müthis kadro cikarmis ki.

Geri
Üst Alt