GSC Haber Genel Kurul’da ROK ve Albayrak’a Sert Sözler!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

rasim_ozan_gsaray_feneri_paspas_yapar13757123490_h1059170.jpg

Genel Kurul'da Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdürrahim Albayrak'a Sert Sözler!...

Haberin Devami GSC Portal'da

adam haklı ab gidiyor orada dalga geçiyor sanki millet alay ediyor yönetimden 1 kişi bile çıkıp hayırdır ulan demiyor

Haklı. Kulübü AA gibi adamlar yönetirse böyle olur

Kongre üyeleri arasında öyle isimler var ki, Galatasaray'lılığımdan utanıyorum, her parası olanı üye yaparsan camia yakında rezalet bir yer haline gelecek.

Medya öyle bir saldırıyor ki Gazete okuyamaz TV seyredemez oldum ama Yönetim asla cevap vermiyor vereceksin burası Galatasaray!

En çok da bu sözü doğru. Artık gazete ve TV'lere bakamaz hale geldik neredeyse, şamar oğlanı olduk iyice. Biri de çıkıp dur diyemiyor bunlara.

albayrak gibi rezil rüsva adamlari kapidan iceriye sokmayacaksin

Çok doğru şeyler söylemiş helal olsun.

Zafer Şener: Medya öyle bir saldırıyor ki Gazete okuyamaz TV seyredemez oldum ama Yönetim asla cevap vermiyor vereceksin burası Galatasaray!

Zafer Şener’in sert sözleri üzerine Albayrak cevap vermedi, başını eğdi ve sustu.

New turkey

Gayet güzel konuşmuş beklediğimiz hareketler bunlar. Galatasaray'ı savunmak için yönetimdesin savunmuyorlarsa defolup gitsinler.

Harikulade konuşmuş. Helal olsun.

ağzı bal yesin Allah razı olsun. ha şöyle yaw bize böyle adamlar lazım. helal Zafer Şener.

Zafer Sener benim gozumde resimdeki cocuktan farki yoktur !

iUloveUgs.jpg

Zafer Şener: Medya öyle bir saldırıyor ki Gazete okuyamaz TV seyredemez oldum ama Yönetim asla cevap vermiyor vereceksin burası Galatasaray!

Zafer Şener’in sert sözleri üzerine Albayrak cevap vermedi, başını eğdi ve sustu.
Bir renkdaşın da dediği gibi; New Turkey :red:

kendinize gelin ulan abdüs baskani kimseye yedirmeyiz!!
ay luve you abdüs bazkan!

☆$☆

AA neden hic bir seye cevap vermiyor arkadas asil sorun burada.

Insan bir seye cevap verir en azindan

Geri
Üst Alt