Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
gençlik nereye gidiyor
Tebrikler de bize ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gençlik nereye gidiyor
bana mı dedin üstat anlamadımTebrikler de bize ne
Güzeliniz miyim gerçekten![]()
Kızlarabana mı dedin üstat anlamadım
Sen cevap veremiyorken ben de yazmam merak etme@Melih Sönmez @Gürkan Karadeniz banlandım başlıktan
Arkadan konuşma Gürkan kendi kendini tatmin etme memur sayısı çok işte uydur uydur dur yazdım 2019 sayıları
Yazmışsın zaten hem gelip uçurt hem yaz hem de sonra yazmam de gürkan ben senin art niyetli olduğunu bilmiyordum senin başlığını filan da açtım ben seni severdim baya art niyetli çıktın yazık da önemli değil şimdi iftara geçeceğim ama kökünden çözeceğim meseleyi siz rahatınıza bakın ne rahatsızlık verdiysek anlamadım. benim işim gücüm var ona rağmen katkı veriyorum turancılıktan bahsetmiyorum konusunu açıyor @Melih Sönmez ben atılıyorum başlıktan bu akşam gerekeni yapıyorum keyfinize bakınSen cevap veremiyorken ben de yazmam merak etme
üstad bizi bırakmaYazmışsın zaten hem gelip uçurt hem yaz hem de sonra yazmam de gürkan ben senin art niyetli olduğunu bilmiyordum senin başlığını filan da açtım ben seni severdim baya art niyetli çıktın yazık da önemli değil şimdi iftara geçeceğim ama kökünden çözeceğim meseleyi siz rahatınıza bakın ne rahatsızlık verdiysek anlamadım. benim işim gücüm var ona rağmen katkı veriyorum turancılıktan bahsetmiyorum konusunu açıyor @Melih Sönmez ben atılıyorum başlıktan bu akşam gerekeni yapıyorum keyfinize bakın
Yarin da yasak var mi abicanlar @Mehmet Eroğlu @Hayri Cund
adam için kötü bir durum..Bu ne ya ?
Yazmışsın zaten hem gelip uçurt hem yaz hem de sonra yazmam de gürkan ben senin art niyetli olduğunu bilmiyordum senin başlığını filan da açtım ben seni severdim baya art niyetli çıktın yazık da önemli değil şimdi iftara geçeceğim ama kökünden çözeceğim meseleyi siz rahatınıza bakın ne rahatsızlık verdiysek anlamadım. benim işim gücüm var ona rağmen katkı veriyorum turancılıktan bahsetmiyorum konusunu açıyor @Melih Sönmez ben atılıyorum başlıktan bu akşam gerekeni yapıyorum keyfinize bakın
Memur sayısı fazla 3.5 milyon memur var genel halin böyle sokağa çık kime sorarsan bunu söyler sırf taciz etmek derdin bana ne takıl kendi kendine ülkede memur fazla değil denir mi bana muhalefet edeceksin ya illa yokum artık işim gücüm yok çocukça laf dalaşı mı yapacağız başarılar sana hayattaBaşlıktan uçurulduysan buna ben sebep olmadım. Benim itirazım memur meselesine oldu, cevap verdin ben de karşılık verdim.
Ne art niyetimi gördün? Bariz şekilde yanlış olduğunu gördüğüm postlarına itiraz ediyorum, hepsi bu.
Sanki ben attım başlıktan seni
Memur sayısı fazla 3.5 milyon memur var genel halin böyle sokağa çık kime sorarsan bunu söyler sırf taciz etmek derdin bana ne takıl kendi kendine ülkede memur fazla değil denir mi bana muhalefet edeceksin ya illa yokum artık işim gücüm yok çocukça laf dalaşı mı yapacağız başarılar sana hayatta