- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar başı bağlı falan dinlemez, 50 yıllık karı kocayı ayırır, 70 yıllık müslümanı ateist yapardoğru üstat ama başımız bağlı
Yavaş gelsin üstatBunlar başı bağlı falan dinlemez, 50 yıllık karı kocayı ayırır, 70 yıllık müslümanı ateist yapar
Yavaş gelsin üstat
Geçen cumartesi hepsiburadadan 4 farklı firmadan 4 farklı ürün sipariş ettim. 4ü de farklı kargo şirketine verildi. 3ü olması gereken zamanda geldi ama öyle biri var ki isim vermiycem ama acilen kapatılıp lağvedilmesi gereken bir şirket. İnsanlar azıcık yaptığı işini özveriyle yapmalı.
Çıkış şubesinde günlerce beklet aktarma merkezinde günlerce beklet. Bir daha bu kargoyla çalışandan bir şey alanı silkelesinler
A ile başlayandır o
yanlış tahmin. a ile başlayan firmayla oldum olası hiç sorun yaşamadım. ilk tercihim oluyor hep
O zaman S'dir
Valla sarışını oldu hep ternopil diyorum ya hiç de karakterimi bozmadımİstemez misin böyle birini ?
2008 de fenerbahceyi tutmuslugum oldu ne yazıkki,tuhaf bi durumdu1 gece için takımımı günlük değiştiririm
Bir tim burton filmi olan 9u izliyorum. 9 ayrica uğurlu rakamimdir.![]()
Bir tim burton filmi olan 9u izliyorum. 9 ayrica uğurlu rakamimdir.![]()