- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
Sanmiyorum demir ağabey...Imkansizdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmiyorum demir ağabey...Imkansizdi
Şu gevseme olmasaydı onumuzdeki hafta 900-1000lere duserdi vaka sayisi![]()
avmler açıkmış ismail enver öyle diyorbazı avm ler web sitelerinde 11 mayısta açılakcaklarını belirtmişler bazıları belirtmemiş
Bende onumuzdeki haftaki olacak gevsemeyi kastettim zaten,onlemler aynen devam etseydi 900-1000 bandinda olurdu yarindan baslayan yeni haftadaAsıl gevşeme yarın başlıyor
ismail diyorsa açıktır biz kapalı görüyoruzduravmler açıkmış ismail enver öyle diyor
bizim burada kapalı olmasına rağmen açık diyor
açıktır yani
Bende onumuzdeki haftaki olacak gevsemeyi kastettim zaten,onlemler aynen devam etseydi 900-1000 bandinda olurdu yarindan baslayan yeni haftada
iftardayıma sporu açın acil
a sporu açın acil
total iq su 70 olsa şu an 17 tane altın topu vardı
halep oradaysa arşın burada güzel kardeşimismail diyorsa açıktır biz kapalı görüyoruzdur
özcimbomlu rüştürustu vardi sonra yayin kapandi
ismail enverin revizyonist akıma kapılıp kendini modern bir birey yapma çalışması hakkında düşüncelerinözcimbomlu rüştü
haberim yok o ne demekismail enverin revizyonist akıma kapılıp kendini modern bir birey yapma çalışması hakkında düşüncelerin
11 mayıstan mı yazıyorsunavmler açıkmış ismail enver öyle diyor
bizim burada kapalı olmasına rağmen açık diyor
açıktır yani
sen de mi 11 mayıstasın üstat yahu çıkan haberi bile kabul etmiyorsun ya ve bundan bile gelip mobbing yapıyorsun ya ilginç vallaismail diyorsa açıktır biz kapalı görüyoruzdur