- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
gelforum çok hareketsiz gelin tokatlaşalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelforum çok hareketsiz gelin tokatlaşalım
Ayak parmaklarimi carptim koltugun kenarinane oldu sergo
HAYDAAyak parmaklarimi carptim koltugun kenarina![]()
bu ne bergen
Kadinin hasıbu ne bergen
elveda babyBu simdilik son mesajım. Ligler baslayana kadar ortalikta olmayacagim.Baslayinca da herhalde totem icin girmem foruma pek.Bu virus surecinden,ligler icin yaratılan algidan sıkıldım.Tamamen kendimle olacagim..Aşının bulunmasi dilegiyle...iyi geceler.
elveda sergen, engelimi kaldırBu simdilik son mesajım. Ligler baslayana kadar ortalikta olmayacagim.Baslayinca da herhalde totem icin girmem foruma pek.Bu virus surecinden,ligler icin yaratılan algidan sıkıldım.Tamamen kendimle olacagim..Aşının bulunmasi dilegiyle...iyi geceler.
Zaten kendinleydin barjuan sergiBu simdilik son mesajım. Ligler baslayana kadar ortalikta olmayacagim.Baslayinca da herhalde totem icin girmem foruma pek.Bu virus surecinden,ligler icin yaratılan algidan sıkıldım.Tamamen kendimle olacagim..Aşının bulunmasi dilegiyle...iyi geceler.
Bu simdilik son mesajım. Ligler baslayana kadar ortalikta olmayacagim.Baslayinca da herhalde totem icin girmem foruma pek.Bu virus surecinden,ligler icin yaratılan algidan sıkıldım.Tamamen kendimle olacagim..Aşının bulunmasi dilegiyle...iyi geceler.