- 3 Temmuz 2012
- 139.043
- 87.630
- 5.338
Yuzuk topkapi sarayina kayitli envanter gibi duruyor
Takipcisi olacagim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuzuk topkapi sarayina kayitli envanter gibi duruyor
Takipcisi olacagim

Teşekkürler hocam, analizlerinizle tüm forumu aydınlatıyorsunuz ampul gibi
@Emrah Yıldırım iki postta dört fotom var silelim sana zahmet baya oldu çünkü bir editle de yatalım
Sen yapmazsınKaydettim abi 7.5 k paraya resimler elinde.
Sen yapmazsın
punisher nickli twitter kullanıcısı sen misinYok usta yapmam tabihayirli olsun bu arada
punisher nickli twitter kullanıcısı sen misin
bana niye gönderdin i.enver fotolarını![]()
![]()
![]()
İ sensinbana niye gönderdin i.enver fotolarını![]()
![]()
![]()
abi berke halen sana gıcıklık olsun diye enver paşayı avatar olarak kullanıyo hem kurban eti de yiyemiyomuş buna bi ayar cekelim miİ sensin
O muhabbetten ötürü paşa resmi kullanıyor sen baykuşçusun ibebeliler de baykuş zatenabi berke halen sana gıcıklık olsun diye enver paşayı avatar olarak kullanıyo hem kurban eti de yiyemiyomuş buna bi ayar cekelim mi
kurban eti yiyemiyomusO muhabbetten ötürü paşa resmi kullanıyor sen baykuşçusun ibebeliler de baykuş zaten
Yediririz cancağzım sen yeter ki destek ol ona alkolü de bıraktırırızkurban eti yiyemiyomus
sürekli beni alkole tesvik ediyolar reddediyorumYediririz cancağzım sen yeter ki destek ol ona alkolü de bıraktırırız![]()
Reddet tabi biz Muhammed Mustafa’nın yolundayız görecek günlerimiz feda olsun onasürekli beni alkole tesvik ediyolar reddediyorum
Üstad, Mevlana hakkındaki görüşlerini merak ettimReddet tabi biz Muhammed Mustafa’nın yolundayız görecek günlerimiz feda olsun ona