- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
NOLUYOK?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NOLUYOK?
NOLUYOK?
NOLUYOK?
Selam baby
kurdan büyük vurgun yemişsinKuzenime yüklü miktarda(2000+) borç verdim, sene oldu alamadım geri. Adam ne güzel tatillerde çatır çutur para yiyor, ben dışarıdan dürüm söyleyemiyorum. Bir daha herhangi birine borç verirsem ne olayım. Hep iyi niyetimden kaybettim bu hayatta. Olmadığı için vermese amenna ama dalga geçildiğini düşünüyorum benimle. Geri istemeye de utanıyorum. Alemin enayisiyim. İçime oturdu, içimi dökmek istedim
Ailesine bildir durumu renkto.Kuzenime yüklü miktarda(2000+) borç verdim, sene oldu alamadım geri. Adam ne güzel tatillerde çatır çutur para yiyor, ben dışarıdan dürüm söyleyemiyorum. Bir daha herhangi birine borç verirsem ne olayım. Hep iyi niyetimden kaybettim bu hayatta. Olmadığı için vermese amenna ama dalga geçildiğini düşünüyorum benimle. Geri istemeye de utanıyorum. Alemin enayisiyim. İçime oturdu, içimi dökmek istedim
Olmaz öyle şey renktaş, söyleyemem.
Ayakta öpmeye devam edecek seni.Olmaz öyle şey renktaş, söyleyemem.
optuklerin hic aklina geldi mi yigitcim

Sen de ondan +2000 borç isteKuzenime yüklü miktarda(2000+) borç verdim, sene oldu alamadım geri. Adam ne güzel tatillerde çatır çutur para yiyor, ben dışarıdan dürüm söyleyemiyorum. Bir daha herhangi birine borç verirsem ne olayım. Hep iyi niyetimden kaybettim bu hayatta. Olmadığı için vermese amenna ama dalga geçildiğini düşünüyorum benimle. Geri istemeye de utanıyorum. Alemin enayisiyim. İçime oturdu, içimi dökmek istedim
Kuzenime yüklü miktarda(2000+) borç verdim, sene oldu alamadım geri. Adam ne güzel tatillerde çatır çutur para yiyor, ben dışarıdan dürüm söyleyemiyorum. Bir daha herhangi birine borç verirsem ne olayım. Hep iyi niyetimden kaybettim bu hayatta. Olmadığı için vermese amenna ama dalga geçildiğini düşünüyorum benimle. Geri istemeye de utanıyorum. Alemin enayisiyim. İçime oturdu, içimi dökmek istedim
Mantıklı.Sen de ondan +2000 borç iste