- 1 Ağustos 2014
- 63.824
- 75.018
- 4.338
Almanya da mı farklı acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanya da mı farklı acaba
ne fark var mesela neyi değişiktürkiye'de satilan nutella ile almanya'da satilan nutella ayni degil bu arada
spor da hiç çekilmiyor evde yaw, üstüne abur cubur yeme alışkanlığı kazandım niyeyseŞaka maka 5 günde 1 kg 250 gram nutella tükettim, koronadan korunuyoruz diye evden çıkmıyoruz şeker hastası falan olacağız bu gidişle.
Görüntü olarak hatlarda hafif yuvarlanma oldu onun dışında problem yok ama böyle devam ederse olur gibi. Aynen öyle valla ben saldım hiçbir şekilde spor yapmıyorum, arada bir kum torbasını yumrukluyorum uçan tekme falan atıyorum o kadar bu da en fazla 10 dakika falan sürüyor hiç yapmasamda olur yanispor da hiç çekilmiyor evde yaw, üstüne abur cubur yeme alışkanlığı kazandım niyeyse
ipin ucunu kaçırdım sanki fena yağlanacağım diye tahmin ediyorum
ne fark var mesela neyi değişik
bugün bi fıstık ezmesi alayım dedim içinde fıstık oranından çok şeker var
3 senedir yemiyorum veya 3e yakin artik gün almistirŞaka maka 5 günde 1 kg 250 gram nutella tükettim, koronadan korunuyoruz diye evden çıkmıyoruz şeker hastası falan olacağız bu gidişle.
almancı akrabam yokyagdan olabilir veya diger malzemelerden dolayi.
fransiz nutellasi mesela daha sulu almanyadakine göre. buradaki daha sert.
1 alamanci akraba varsa 1 kavanoz getirsin, mutlaka fark oldugunu anlarsin, 2 sene öncesine kadar fark vardi
belki standardi tutturmuslardir son 2 senede ama sanmiyorum
teşekkür ederim hakıncam iyiyim
Valla benim kilo sürekli sabit ama kilo almak istiyorum biraz91 küsür kilolardan 73e geldim ben, acayip bir rahatlama oldu bende. bir kac kilo daha versem olur da kasmiyorum artik fazla
yine de kilo sabit epeydir![]()
abi ben ilk vakalar açıklanmaya başladığı zaman yapıyordum, 1-2 hafta sürdü sonra 1 gün ara vereyim dedim o gün bugündür aradayımGörüntü olarak hatlarda hafif yuvarlanma oldu onun dışında problem yok ama böyle devam ederse olur gibi. Aynen öyle valla ben saldım hiçbir şekilde spor yapmıyorum, arada bir kum torbasını yumrukluyorum uçan tekme falan atıyorum o kadar bu da en fazla 10 dakika falan sürüyor hiç yapmasamda olur yanizorluyorum falan ama yok olmuyor. Demek ki bilinçaltı düzeyinde millete gösteriş yapmak için yapıyormuşum antrenmanı falan başka bir açıklama bulamadım bu duruma.

teşekkür ederim hakıncam iyiyim
sen?
koğuşlar dolu şuandemleniyoruz, kemalettin admin ve @Mehmet Eroğlu nezaman ihrac butonuna basacak diye dusunuyorum