Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka 5 günde 1 kg 250 gram nutella tükettim, koronadan korunuyoruz diye evden çıkmıyoruz şeker hastası falan olacağız bu gidişle.
spor da hiç çekilmiyor evde yaw, üstüne abur cubur yeme alışkanlığı kazandım niyeyse
ipin ucunu kaçırdım sanki fena yağlanacağım diye tahmin ediyorum

spor da hiç çekilmiyor evde yaw, üstüne abur cubur yeme alışkanlığı kazandım niyeyse
ipin ucunu kaçırdım sanki fena yağlanacağım diye tahmin ediyorum
Görüntü olarak hatlarda hafif yuvarlanma oldu onun dışında problem yok ama böyle devam ederse olur gibi. Aynen öyle valla ben saldım hiçbir şekilde spor yapmıyorum, arada bir kum torbasını yumrukluyorum uçan tekme falan atıyorum o kadar bu da en fazla 10 dakika falan sürüyor hiç yapmasamda olur yani :D zorluyorum falan ama yok olmuyor. Demek ki bilinçaltı düzeyinde millete gösteriş yapmak için yapıyormuşum antrenmanı başka bir açıklama bulamadım bu duruma.

ne fark var mesela neyi değişik
bugün bi fıstık ezmesi alayım dedim içinde fıstık oranından çok şeker var

yagdan olabilir veya diger malzemelerden dolayi.

fransiz nutellasi mesela daha sulu almanyadakine göre. buradaki daha sert.

1 alamanci akraba varsa 1 kavanoz getirsin, mutlaka fark oldugunu anlarsin, 2 sene öncesine kadar fark vardi

belki standardi tutturmuslardir son 2 senede ama sanmiyorum

Şaka maka 5 günde 1 kg 250 gram nutella tükettim, koronadan korunuyoruz diye evden çıkmıyoruz şeker hastası falan olacağız bu gidişle.
3 senedir yemiyorum veya 3e yakin artik gün almistir

türk marketinden alinan pide + alman nutellasi gömüp duruyordum

acayip kilo yapiyor

yagdan olabilir veya diger malzemelerden dolayi.

fransiz nutellasi mesela daha sulu almanyadakine göre. buradaki daha sert.

1 alamanci akraba varsa 1 kavanoz getirsin, mutlaka fark oldugunu anlarsin, 2 sene öncesine kadar fark vardi

belki standardi tutturmuslardir son 2 senede ama sanmiyorum
almancı akrabam yok

91 küsür kilolardan 73e geldim ben, acayip bir rahatlama oldu bende. bir kac kilo daha versem olur da kasmiyorum artik fazla

yine de kilo sabit epeydir:)

EVveYsoXQAAy0cR
EVveYsoXQAAy0cR.webp

abur cubur olarak ülkerin çörek otlu bisküvisi var layt onu ve bide bu aralar çiğ (ulan kuru yemiş diyecem ama çiğ hali nasıl tanımlayacam bilmiyorum) kuruyemiş ile idare ediyorum.

Taa taşındığımdan beri (3-4 yıl oluyor) ellemediğim kolileri kurcaladım içinden walther marka çakı çıktı, kurtlar vadisindeki kılıç'ın elindekinin aynısı büyük ihtimalle, netten biraz bakındım epey de değerli bir şey galiba böyle bir çakı satın aldığımı hatırlamıyorum bana nasıl gelmiş en ufak fikrim yok. Var mı bıçaklardan anlayan veya ilgisi olan biri ?

Görüntü olarak hatlarda hafif yuvarlanma oldu onun dışında problem yok ama böyle devam ederse olur gibi. Aynen öyle valla ben saldım hiçbir şekilde spor yapmıyorum, arada bir kum torbasını yumrukluyorum uçan tekme falan atıyorum o kadar bu da en fazla 10 dakika falan sürüyor hiç yapmasamda olur yani :D zorluyorum falan ama yok olmuyor. Demek ki bilinçaltı düzeyinde millete gösteriş yapmak için yapıyormuşum antrenmanı falan başka bir açıklama bulamadım bu duruma.
abi ben ilk vakalar açıklanmaya başladığı zaman yapıyordum, 1-2 hafta sürdü sonra 1 gün ara vereyim dedim o gün bugündür aradayım ;D
ben makineler olmadan keyif alamıyorum yaw büyük ihtimal ondan
bir de salonda herşey hazır envai çeşit kilo ve alet var yerinden al veya kilosunu ayarla hemen kullan evde öyle olmuyo işte dambıl ayarla sök çıkar vs. tamamen soğutucu sebepler
son olarak da ben abimle beraber gidiyorum orda da baya muhabbette olduğumuz adam var yani hem spor hem soysalleşme bir arada 2 3 kişi beraber yapınca sıkılmıyorum

şunda olsa evde 1 tane çok iyi olacak ;D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt