Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bana gelip musallat oluyorsun seninle konuşan yok gelip çaresiz kalınca şikayet edip başlıktan attırıyorsun

Genel sohbete yazınca da şizofren olduğundan herhalde haberin yokmuş gibi yazıyorsun ne olacak yutturacağını mı sandın uzak dur bataklığında debelen ezik bir gün gelip senle muhatap olmaya çalışırsam sen de hoştt dersin şimdilik o bende mahfuz hadi baş baş
şikayet eden

senin neyini şikayet edeyim U-Lan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan bana gelip musallat oluyorsun seninle konuşan yok gelip çaresiz kalınca şikayet edip başlıktan attırıyorsun

Genel sohbete yazınca da şizofren olduğundan herhalde haberin yokmuş gibi yazıyorsun ne olacak yutturacağını mı sandın uzak dur bataklığında debelen ezik bir gün gelip senle muhatap olmaya çalışırsam sen de hoştt dersin şimdilik o bende mahfuz hadi baş baş
Araya kayiyorum o seni raporlamadi

Ne konusundan attiniz?
Messinin milli başarısı yok rezil oldu artık Barcelona da anladı Maradona’ya kurban olsun dedim hücum ettiler varlığından bihaber olduklarımda gizli hayranlarımmış baya takip ediyorlarmış beni filan başlıktan uçunca sanki susturmuş gibi havalara girdi de birileri öyle

Cevap verme raporla gerisi yapilir. Bu gidisle sadece o degil, sen hakli olmana ragmen de atilacaksin. Diger konudan kendisi atildi zaten
Namusa laf atıyor ne bu?

Nerede haklıymış fikrimi söyledim ona mı yazdım?

Şahsileştiriyor az önce suç işledi neden tarafını tuttuğunu zannediyor da ondan

Namusa laf atıyor ne bu?

üstad iftira atmıssın adama senın yuzunden atıldım dıye sakin olalım

namusluk bı durum yok imam nıkahından bahsetmıs

Kilitleyin konuyu mesajlari da temizleyin

Modlugu da ben mi ogretecegim size?

Namusa laf atıyor ne bu?

ne namusu , salla salla gun gelince karsina cikinca namusa yat
iftitiraci herif.

once attigin iftira icin helallik iste

engelli bi bireysen söyle , iki de bir ne diyorsun ne diyorsun ? ,ulan ne ?
emoji memoji de kesildi bak, yavaş yavaş yola geliyor

Sen kimsin lan elalemin namusuna durduk yerde laf atıyorsun ha seni takan mı var böyle mi ilgi çekmeye çalışıyorsun messiyi beğenirim beğenmem sana ne

Neden gelip hakaret ediyorsun ilk gelip yazan sensin ayrıca evet adamın Arjantin’de kupası yok yeni fark ettiysen o senin cehaletin

Sen kimsin lan elalemin namusuna durduk yerde laf atıyorsun ha seni takan mı var böyle mi ilgi çekmeye çalışıyorsun messiyi beğenirim beğenmem sana ne

Neden gelip hakaret ediyorsun ilk gelip yazan sensin ayrıca evet adamın Arjantin’de kupası yok yeni fark ettiysen o senin cehaletin

cevir,kebab yanmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt