Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdaki ilk gunlerimde beni hayrete dusuren mesajlar okumustum ve ilk actigim konuda gercek Galatasaray'lilarin fener hakkinda pozitif dusunceler icinde bulunmamasi veya övmemesi gerektigi yonunde bir seyler soylemistim 5 dakikada 20 kadar ne diyon sen cevabi gelmis ve konu kapatillip cope atilmisti. Gecen uc senede degisen bir sey yok. Simdi ayni baslikla bir konu acsam gene ayni seyler olacak. Yani objektif gorunmeye calisan futbolsever renktaslar siz iflah olmazsiniz. Ayidan post fenerden dost olmaz bir turlu ogrenemediniz.

images

Ömrü hayatımda böyle pis bir yumruk görmedim. Videonun hemen başındaki yumruk. Mortal Kombat'ta yok böyle vuruş

Hayirdor insaAllah ha bire ayni ruyayi goruyorum. Cocuklari toplayjp bir gece a ansizin hanelere saldirtiyor bazilari. Oldurmekten cekinmiyorlar. Kimse kendini savunamiyor. Bu ruyayi ilk kez gordugumde benim.bir sekilde onceden haberim oluyor gerekli yerlere haber veriyorum boylece fazla bir zarar olusmuyor. Bir iki defa daha gormuslugum var onlari cok iyi hatirlamiyorum. Bu gece gene gordum. Bu sefer haberim var ama ihbar edemiyorum. Hanim ve cocuklar sokagin baska bir yerindeler. Ben evin kapisini kitlemeye calisiyorum ama anahtarlar, elim ayagim birbirine karisiyor ve birden baskina ugruyorum. Hanimla cocuklarin yaninda iki otomatik tufek var onlarin yanina gitmem gerektigini biliyorum ama evi nedense acik bjrakmamak icin ugrasirken yakalaniyorum. Evin icinde biri yetiskin uc bes tane de on-onbes yaslarinda cocuk her yeri karistiyorlar. Yalniz yasamadigimi anlayinca konusturmak veya iskence etmek icin uzerime gelirlerken uyaniyorum. Allah hayir etsin.

Isin garibi evden uzakta calisiyorum tabi hep aklimdalar. Belki onun etksidir.

Hayirdor insaAllah ha bire ayni ruyayi goruyorum. Cocuklari toplayjp bir gece a ansizin hanelere saldirtiyor bazilari. Oldurmekten cekinmiyorlar. Kimse kendini savunamiyor. Bu ruyayi ilk kez gordugumde benim.bir sekilde onceden haberim oluyor gerekli yerlere haber veriyorum boylece fazla bir zarar olusmuyor. Bir iki defa daha gormuslugum var onlari cok iyi hatirlamiyorum. Bu gece gene gordum. Bu sefer haberim var ama ihbar edemiyorum. Hanim ve cocuklar sokagin baska bir yerindeler. Ben evin kapisini kitlemeye calisiyorum ama anahtarlar, elim ayagim birbirine karisiyor ve birden baskina ugruyorum. Hanimla cocuklarin yaninda iki otomatik tufek var onlarin yanina gitmem gerektigini biliyorum ama evi nedense acik bjrakmamak icin ugrasirken yakalaniyorum. Evin icinde biri yetiskin uc bes tane de on-onbes yaslarinda cocuk her yeri karistiyorlar. Yalniz yasamadigimi anlayinca konusturmak veya iskence etmek icin uzerime gelirlerken uyaniyorum. Allah hayir etsin.

hayirlara gitsin abi

benimde benzer bir rüyam var ve ayda iki kere net aynı rüyayı goruyorum. benimkide iç savas hali bir şehirde geciyor ara sokaklardan sıvışarak bir koşuşturma icerisinde oluyorum. hangi sokakta güvenlık gücleri var rüyamda hepsini hatirliyorum sonuna gelemedim boyna koşuyorum. sikinti degil metrelerce yüksekten düsmek yerine bildigim yerlerde koşmak sorun yaratmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt